Bugarski zavodnik

Samo Baby Federer ima ova dva "Grand Slama" – Serenu i Mariju!

Foto: 'Stephen Pond/Press Association/PIXSELL'
Samo Baby Federer ima ova dva "Grand Slama" – Serenu i Mariju!
17.01.2013.
u 14:30
Grigor Domitrov, 41. igrač svijeta, bit će najveća zvijezda teniskog Zagreb Indoorsa (2. do 10. veljače)
Pogledaj originalni članak

Zamislite kakva dva \"Grand Slama\" ima bugarski 21-godišnjak Grigor Dimitrov – najprije je zaveo Serenu Williams, a trenutačno hoda s Marijom Šarapovom! Cjepidlake bi rekle – za Grand Slam nedostaju mu još Ana Ivanović i Maria Kiriljenko, a Grigor, zvani Baby Federer, možda će reći – za njih se tek zagrijavam!

Maria Šarapova i Grigor Dimitrov ulovljeni su kamerama prošli mjesec u šetnji Milanom. Dok su stajali na semaforu, Bugarin je Mariju ponudio slatkišima, a s njima u društvu bio je Marijin trener Thomas Högstedt. Par je bio zajedno i u Melbourneu, gdje Marija suvereno gazi, a Dimitrov je izletio u 1. kolu, izbacio ga je Francuz Benneteau.

Iskra u Parizu

Iskra s bujnom Serenom Williams buknula je u svibnju prošle godine u Parizu. Zajedno su viđeni na Eiffelovu tornju. Čini se da je šarmantni Bugarin tada Sereni bio utjeha nakon prekida s američkim reperom Commonom.

Veza s Amerikankom nije dugo trajala jer je brzo otkriveno kako se Serena zbližila s francuskim trenerom Patrickom Mouratoglouom, nekadašnjim teniskim učiteljem upravo – Grigora Dimitrova. Osim što zna sa ženama, Bugarin je, nesumnjivo, nadaren tenisač. Naravno da je usporedba s Federerom neprimjerena, koliko god se Grigor trudio kopirati velikoga Švicarca, ali Bugarin sigurno ima \"nešto\". Nije slučajno na startu ove godine u Brisbaneu nanizao Bakera, Raonica, Melzera i Baghdatisa i pao tek u finalu protiv Andyja Murraya.

– Ja sličim Federeru? Zvuči sjajno. Mogao bih to slušati cijeli dan, ali to mi laskanje neće donijeti nijednu pobjedu. Ma nije moguće uopće uspoređivati najvećega svih vremena i tipa koji nije ni među 50 na svijetu – kazao je Grigor dok se još uspinjao na ATP ljestvici.

Osim što si je \"priuštio\" Serenu i Mariju Šarapovu, Grigor ima dva prava, teniska Grand Slama. Bio je 2008. godine juniorski pobjednik Wimbledona i US Opena. Takav uspjeh nema niti jedan sudionik sljedećeg zagrebačkog Indoorsa.

Udario suca u prsa

Iako oponaša Rogera Federera, sluša američku glazbu i hoda s najboljim komadima na Touru, u Grigoru Dimitrovu ipak spava \"Balkančić\". U studenome 2010. godine, nakon poraza od Litavca Berankisa na challengeru u Helsinkiju, napao je suca nakon meča. Izvrijeđao ga je i odgurnuo s obje ruke u prsa. Zbog tog incidenta, za koji se ispričao, kažnjen je sa 2000 dolara.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.