bura u brodu

Samo u HNL-u: Prvoligaški sudac prijavio je delegata!

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Samo u HNL-u: Prvoligaški sudac prijavio je delegata!
21.03.2012.
u 10:21
– Vrijeđali su me i nasrtali na mene, međutim delegat je odbio to uvrstiti u zapisnik! A ja ga onda nisam htio potpisati – kaže Frković
Pogledaj originalni članak

U našem je nogometu uistinu sve moguće pa i to da sudac zbog administrativnih i organizacijskih propusta prijavi – delegata!? Dogodilo se to na nedjeljnoj utakmici 19. kola Druge HNL Marsonia 1909 – Radnik Sesvete (1:3) u Slavonskom Brodu. Nekoliko članova uprave domaćega kluba odmah nakon završetka utakmice verbalno su napali i vrijeđali suca Željka Frkovića iz Gospića. Uz pratnju policije i redara, Frković je ipak uspio napustiti teren i otići u službene prostorije, no ondje ga je čekalo novo neugodno iznenađenje:

– Nikada u 12 godina nisam doživio takve neugodnosti! Članovi uprave domaćega kluba vrijeđali su me i nasrtali na mene, a cijela organizacija utakmice bila je na vrlo niskoj razini. Međutim, delegat je odbio moju primjedbu uvrstiti u zapisnik, stajući tako očito na stranu domaćina! Takav zapisnik nisam želio potpisati i prijavio sam ga HNS-u i kontroloru – kaže Frković i dodaje da su mu poslije susreta svi igrači obje momčadi čestitali na suđenju.

Delegat Vjekoslav Zdelar iz Osijeka kaže kako nije vidio napad. Čuo je viku i galamu iz smjera tunela za igrače, ali bio je na tribinama.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SE
serđo
18:15 21.03.2012.

bilo je i većih nebuloza, recimo predsjednik jednog kluba je drukao sudačke šefove organizacije koja mu sudi.