"prostački je provocirao"

Šarić: Omeyera sam želio udariti

Foto: Pixsell
Šarić: Omeyera sam želio udariti
01.06.2010.
u 10:17
Dan nakon poraza od Kiela u finalu rukometne Lige prvaka (36:34), u Barceloni se i dalje prepričavao incident s kraja utakmice.
Pogledaj originalni članak

Svi igrači Barcelone pojurili su prema Kielovu vrataru Omeyeru, junaku susreta, i suci su jedva spriječili tučnjavu. Vratar reprezentacije BiH Danijel Šarić prepričao je što se događalo nakon posljednjeg sučeva zvižduka:

– Omeyer je nakon utakmice prišao našoj klupi, pri čemu nas je počeo krajnje prostački provocirati. Takav rječnik od člana jednog kluba koji igra u finalu Lige prvaka u životu nisam čuo. Rekao nam je – nabijem vas na k...! Ma, malo je falilo da ga zakačim! Ponio se posve nesportski. Nisam mu čestitao jer takav čovjek to ne zaslužuje. Kad je riječ o Barceloni, on je sam na sebe stavio veliku crnu mrlju. Izgubio je bilo kakav respekt kod igrača, pokazao je svoju pravu stranu. On je ništa, njegov je klub osvojio Ligu prvaka, a ne on – rekao je Šarić.

Dodao je kako će nekoliko dana ostati u Barceloni da bi obavio razgovore s čelnicima kluba, a potom će doputovati u BiH kako bi se pridružio reprezentaciji koja se priprema za kvalifikacije za EP 2012.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RA
rab555
21:37 02.06.2010.

odkad je saric is BiH-a saric igra za srbiju, ne za bosance