PRINOVE KOD MEDVJEDA

Sator vodio prvi trening, Sacilotto razočaran odlukom

Foto: Petar Glebov/Pixsell
Sator vodio prvi trening, Sacilotto razočaran odlukom
24.11.2009.
u 18:12
Medveščak je na današnjem treningu predstavio novog napadača Jeffa Heeremu (29) te novog trenera Teda Satora (60).
Pogledaj originalni članak

Iskusni američki stručnjak potpisao je ugovor do kraja sezone, a na klupi je naslijedio Kanađanina Enija Sacilotta. Njemu je, pak, ponuđen rad u omladinskom pogonu, a hoće li ostati u Zagrebu odlučit će u idućih nekoliko dana. Ipak kratko je rekao da je razočaran, ali da ne želi ništa komentirati. Novi trener ima veliko iskustvo, trenirao je i tri NHL momčadi: Philadelphiju Flyers, NY Rangers te Buffalo Sabres. Sator će uz Medveščak voditi i mađarsku reprezentaciju, čiji je izbornik.

– Sretan sam zbog dolaska u Zagreb. Imamo odlične igrače, mnoge znam još dok sam bio trener Albe Volan. Vjerujem da ćemo ispuniti naš glavni cilj, a to je ulazak u doigravanje EBEL lige – rekao je Sator.

Direktor hokejskih operacija Douglas Bradley bit će pomoćni trener Satoru.

Kanađanin Jeff Heerema vrlo malo zna o svojoj novoj momčadi.

– Iskreno, ne znam ništa o Medveščaku, nijednog igrača, no vjerujem da ću pomoći pogocima – rekao je Heerema.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KO
kobrica
21:47 24.11.2009.

Lynx, kaj veliš? :)

KO
kobrica
22:32 25.11.2009.

nemoj biti tako okrutan...sada se para ima...da se malo \"bekeljimo\" s lovom...dragi lynx-iću..Doći će sve na svoje mjesto! Kada se letvica digne, a \"paprike\" ponestane, vidit ćeš svađe...a onda, pa-pa...Nogomet ipak igraju SVI...jel da Lynx..Imam osjećaj da su te stavljali naklupu uvijek kada si kao dijete htio igrati nogać,ha?

LY
Lynx
23:49 25.11.2009.

kobra bilmezu ja sa se upravo vratio sa hakla na Jelenovcu. Ako znaš gdje je to. Nego kako palčevi. Jel\' žuljaju gamepad kontrole na PS2-u?