ljutit zbog suđenja

Savo Milošević: Ovi iz Uefe obična su stoka

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Savo Milošević: Ovi iz Uefe obična su stoka
10.09.2010.
u 11:36
Poslije utakmice sa Slovenijom (1:1), Srbija je imala prigovore na suđenje Portugalca Olegarija Benquerençe. Savo Milošević, ljutit na suca jer nije svirao kazneni udarac, ističe da Uefa favorizira Italiju.
Pogledaj originalni članak

– Ovi iz Uefe obična su stoka. Ne daju nam da se kvalificiramo na Europsko prvenstvo. To je bila jasna poruka. Ovo je prešlo sve granice. U nekoj zonskoj ligi Srbije za onakav jedanaesterac seljaci vas na mjestu ubiju – istaknuo je Milošević.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

AU
aurora08
18:49 10.09.2010.

srpceki ostali srpceki, njim je navek neko kriv, pa se zato i zoveju mala srbija heheheheheehehehehhee

AN
Andreeejjj
05:19 11.09.2010.

Sava, penal je bio...ali da su SLOVENCI iskoristili svoje dvije 100% šanse - zicere, šta bi tek onda rekao? Janezi su vama demonstrirali brzu, ljepu, strahovitu borbenu, homogenu i modernu igru 80 minuta, tek kojih 10 minuta ste možda imali nadmoć! Ok, vama su uvijek drugi krivi, ukoliko ih nije, vi ih jednostavno izmislite. Da ste zabili koja 3 gola suparniku, nebi vam penal bio ni važasn, zar ne Sava Celzijus...nekadašnji mentor poznate Nives...

Avatar Castro
Castro
13:25 10.09.2010.

tebi je savo i mijesto u zonskoj ligi srbije...