ANTE BUDIMIR

'Savršeni' vatreni odigrao je protiv Barce najbolju utakmicu karijere. Reakcije se ne stišavaju

'Savršeni' vatreni odigrao je protiv Barce najbolju utakmicu karijere. Reakcije se ne stišavaju
30.09.2024.
u 16:00
Hrvatski napadač odigrao je možda i najbolju utakmicu svoje karijere u 4:2 pobjedi Osasune protiv velike Barcelone, a reakcije se ne stišavaju
Pogledaj originalni članak

Ne staju reakcije na izvedbu hrvatskog reprezentativca Ante Budimira, koji je u subotu odigrao jednu od najboljih utakmica u svojoj karijeri. Njegova je Osasuna pobjedom 4:2 nanijela prvi ligaški poraz Barceloni ove sezone, a Budimir je bio najbolji pojedinac kluba iz Pamplone s dva postignuta pogotka.

Podsjetimo, prvi je postigao glavom u 18. minuti, a drugi u 72. minuti iz kaznenog udarca koji je sam izborio. Španjolski mediji prepuni su riječi hvale za hrvatskog napadača. Od Marce i Mundo Deportiva dobio je maksimalnu ocjenu, As ga je nazvao "savršenim i spektakularnim", dok u Diariju de Navarri piše kako Barca nije mogla zaustaviti Budimira.

VEZANI ČLANCI:

Ovaj susret imao je i svojevrsnu povijesnu važnost za Budimira, koji je svojim 47. ligaškim pogotkom došao na drugo mjesto ljestvice ligaških strijelaca u povijesti kluba pretekavši Jana Urbana. Budimiru nedostaje još deset golova kako bi dostigao prvog igrača s vječne ljestvice, Sabina Andoneguija, koji je za Osasunu igrao od 1953. do 1963. godine. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.