Glavni oslonac makedonske obrane

Sedloski: Ne dolazimo se braniti

27.02.2007.
u 17:26
Pogledaj originalni članak

Nekadašnji igrač Hajduka i Dinama, danas stoper austrijskog Mattersburga i makedonske reprezentacije, nije uživo gledao derbi bivših klubova.
- Snimio sam utakmicu, gledat ću je. No, veselim se pobjedi Dinama, ipak sam šest godina proveo u Zagrebu, a samo godinu dana u Hajduku, pa je moje srce uz plave - priča Goce Sedloski.

Hrvatska je favorit
Srce je prije svega uz Makedoniju, njegova reprezentacija 24. ožujka dolazi u Zagreb.
- Ima još dosta do te utakmice, no i sada mogu reći da je Hrvatska favorit. Svojim dosadašnjim pobjedama nad Italijom, Engleskom, Izraelom, Norveškom, bodom iz Rusije, pokazala je kako je jaka.

- Jeste li iznenađeni tako jakom, novom vatrenom reprezentacijom?
- Pomalo sam bio iznenađen na početku, no sad se vidi da to nije slučajno. Slaven Bilić očito je okupio odličnu momčad, mladi grizu i igraju lijepo i učinkovito.

No, Sedloski ne potpisuje kapitulaciju prije dolaska u Zagreb.

Veselim se Maksimiru
- Sve naše utakmice bile su neizvjesne, ni sad se, iako ste favoriti, ne dolazimo braniti i predati. Doduše, imamo jedan veliki problem, ozlijedio se Igor Mitreski. Nas smo dvojica već šest godina stoperski par, odlično se poznajemo i surađujemo. Njega će biti jako teško nadomjestiti. No, Srečko Katanec već će naći rješenje.
Uostalom, njegov je dolazak bio pogodak, uveo je red i disciplinu. Igramo dobro, ni pred kim ne uzmičemo, ni protiv jedne reprezentacije nismo se branili, pa nećemo ni u Zagrebu - zaključio je Goce Sedloski,  koji se posebno veseli igranju u Maksimiru.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr