Te-kvon-do

Šef saveza Nobilo: Nismo prihvatili Josipovićevu i Tomasovu ostavku

Foto: Dražen Brajdić
Šef saveza Nobilo: Nismo prihvatili Josipovićevu i Tomasovu ostavku
09.10.2016.
u 12:56
– Tomasa i Josipovića zadržali smo na dužnosti jer nismo identificirali njihovu osobnu krivicu u lošem rezultatu na OI u Riju.
Pogledaj originalni članak

Toni Tomas i Pero Josipović i dalje će obnašati dužnost glavnog trenera, odnosno direktora tekvondaške reprezentacije. Tako je na njihove ponuđene ostavke reagirao Upravni odbor HTS-a čiji je predsjednik Toni Nobilo.

– Tomasa i Josipovića zadržali smo na dužnosti jer nismo identificirali njihovu osobnu krivicu u lošem rezultatu na OI u Riju. U njihovoj organizaciji i provedbi priprema nismo vidjeli grešaka, već smo ocijenili da je olimpijska konkurencija vrlo izjednačena, a postojale su i objektivne okolnosti koje kažu da je kod sestara Zaninović, naših najtrofejnijih tekvondašica koje imaju 29 godina, došlo i do zamora materijala – objasnio je Nobilo

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VI
viluk007
14:29 09.10.2016.

kakav sport takav i izbornik