veliki preokret

Senzacionalan transfer: Messi odbio Barcelonu i u tajnosti pregovara s novim klubom?

Foto: Sarah Meyssonnier/REUTERS
Senzacionalan transfer: Messi odbio Barcelonu i u tajnosti pregovara s novim klubom?
31.10.2022.
u 11:21
35-godišnjoj legendi je zenit karijere već prošao te navodno razmišlja o tome da preseli u SAD.
Pogledaj originalni članak

Ponajbolji igrač u povijesti nogometa Leo Messi navodno bi mogao od iduće sezone igrati u novom klubu, javlja novinar David Ornstein.

Messi je svjestan kako je njegovo najbolje razdoblje prošlo i vrlo je vjerojatno kako ne želi završiti kao Cristiano Ronaldo, na klupi za pričuve i s mrvicama od minutaže. Čelnik Barcelone Joan Laporta želi ispraviti pogreške prethodne uprave i jako bi rado vratio Argentinca u katalonsku prijestolnicu.

Međutim, američki mediji pišu da je Messi vrlo blizu prelaska u Inter Miami! Klub je to koji je u suvlasništvu Davida Beckhama, nekadašnje zvijezde Reala i Uniteda. Leo je već ranije izjavio kako jednom želi nastaviti karijeru u MLS-u, ne treba niti govoriti kakav bi to marketing bio za sjevernoamerički kontinent. 

 

 

Procurile su informcije koje kažu da se razgovori između dviju stranaka vode već neko duže vrijeme. Glavni pregovarači su Jorge i Jos Mas, suvlasnici kluba zajedno s Beckhamom i vode razgovore s menažerom, oce Jorgeom Messijem. 

Zvijezdi Parisa ugovor istiječe idućeg ljeta, što znači da od siječnja može legalno pregovarati sa svim zainteresiranim stranama.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.