ozljeda koljena

Serena Williams upitna i za Rim

Foto: AFP, Reuters
Serena Williams upitna i za Rim
31.03.2010.
u 17:17
Najbolja svjetska tenisačica, Amerikanka Serena Williams, nije se prijavila za nastup na velikom WTA turniru u Rimu, koji počinje 3. svibnja, ali bi ipak mogla zaigrati u Vječnom Gradu s pozivnicom.
Pogledaj originalni članak

Williams je ove godine odigrala samo dva turnira. U Sydneyju je izgubila finale od Ruskinje Jelene Dementijeve, a u Melbourneu je obranila naslov pobjednice Australian Opena, koji je osvojila ukupno peti put.

Nakon toga je mlađa sestra Williams izvan stroja zbog ozljede koljena.

Direktor rimskog turnira Sergio Palmieri obznanio je da je tijekom WTA turnira u Miamiju, koji je upravo u tijeku, razgovarao sa Serenom Williams, koja ga je zamolila da joj sačuva jednu pozivnicu ako ipak odluči zaigrati na turniru.

Serena je 2002. godine osvojila turnir u Rimu, na turniru koji se igra na zemljanoj podlozi, a iste je godine osvojila i svoj jedini pojedinačni naslov na Roland Garrosu.

Serena Williams u svojoj kolekciji ima 12 Grand Slam naslova u pojedinačnoj konkurenciji, te još 11 u parovima sa sestrom Venus. Tome treba dodati i dvije titule u mješovitim parovima, što znači da je ukupno osvojila 25 Grand Slam turnira.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.