Vatreno na Otoku

Šestica Arsenala, uvjerljiv i Man. United, Građani posrnuli u Stokeu

Foto: Reuters
Johnny Depp
15.09.2012.
u 18:15
Priča dana ipak je odbijanje QPR-ova Antona Ferdinanda da se rukuje prije utakmice s Johnom Terryjem i Ashleyem Coleom iz Chelseaja.
Pogledaj originalni članak

Vatreno je bilo u četvrtom kolu engleske Premijerne lige. Od 18 pogodaka u prvih sedam odigranih utakmica, čak sedam ih je palo na Arsenalovom Emiratesu gdje su topnici razbili goste iz Southamptona sa čak 6:1. Dva gola su si Sveci dali sami, dva je dao Gervinho, a po jedan Podolski i Walcott. Gostima je čast spasio Fox.

Dosta golova, četiri, viđeno je i na Old Traffordu, a na radost Sir Alexa Fergusona, sve u gostujućoj mreži. Mogao je Manchester United povestio već u 6. minuti, ali je Chicharito promašio kazneni udarac. Mrežu je naposljetku načeo Scholes u 51., a zatim su se u strijelce upisali i Chicharito, Büttner te Powell.

Drugi manchesterski klub, aktualni prvak City nije uspio slomiti otpor čvrstog Stokea u gostima, završilo je 1:1 (Crouch/ Javi Garcia), baš kao ni Chelsea QPR-a. Tamo su mreže mirovale, ali nisu strasti. Priča dana je odbijanje QPR-ova stopera Antona Ferdinanda da se prije utakmice rukuje s Chelseajevim dvojcem Johnom Terryjem i Ashleyem Coleom zbog već opjevanog skandala oko rasističkih uvreda s kraja prošle godine.

Fulham je bez našega Mladena Petrića pobijedio WBA s uvjerljivih 3:0 (uz dva gola Dmitra Berbatova). Ostali rezultati: Norwich - West Ham 0:0, Aston Villa - Swansea 2:0.

ablica: Chelsea 10, Manchester United 9, Arsenal 8, Manchester City 8...

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.