MILAN

Silvio Berlusconi: Nema šanse da zadržim Kaku!

17.01.2009.
u 17:27
Pogledaj originalni članak

Astronomska ponuda Manchster Cityja od 120 milijuna eura za Milanova veznjaka Kaku još uvijek je glavna priča većine svjetskih medija. Britanski mediji već danima slažu novu momčad Cityja s Kakom kao glavnim igračem, a Brazilac se za tabloid The Sun prvi put oglasio. Doduše, ni riječi nije prozborio o tomo dokle su stigli pregovori. Govorio je tek o otočnom nogometu.

– Sviđa mi se stil nogometa kakav igraju Arsenal i Manchester United. Teže nadigravanju i igraju otvorenije od ostalih tipičnih engleskih momčadi – kazao je Kaka.

Koliko je Kakin odlazak iz Milana relana opcija potvrđuje i činjenica da se u talijanskom klubu služe svim trikovima da ga zadrže. Emocije su karta na koju u Milanu igraju. Svoj stav dao je i Kakin sunardonjak i suigrač Ronaldinho.

– Njegov odlazak bio bi katastrofa za naš klub, ostanak nam garantira naslove. Izuzetno je važan u našoj igri, on je simbol Milana. Želimo se vratiti u Ligu prvaka, a za to nam on treba. Kaka, ostani – poručio je Ronaldinho.

S druge strane otvoren je i prvi čovjek kluba Silvio Berlusconi.

– Ako ga sada ne prodam, narušit će se balans u momčadi jer ne možemo svima povećati primanja. Ništa još nije odlučeno, ali teško je zadržati igrača kojem se nudi toliko novca, a mi mu u klubu ne možemo povećati primanja jer su ona već na maksimumu koji možemo ponuditi – kazao je Silvio Berlusconi.

Pogledajte na vecernji.hr