DIRAO GA PO KOSI

Šime Vrsaljko izludio čovjeka od 120 milijuna eura pa mu provjeravao frizuru

Foto: Printscreen
Šime Vrsaljko izludio čovjeka od 120 milijuna eura pa mu provjeravao frizuru
06.04.2022.
u 10:03
Šime Vrsaljko odigrao je cijelu utakmicu za Atletico, a u zadnjoj minuti zaradio je žuti karton
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su na svom stadionu Atletico Madrid s 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Pobjedu Manchester Cityju donio je Kevin De Bruyne pogotkom u 70. minuti.

Šime Vrsaljko odigrao je cijelu utakmicu za Atletico, a u zadnjoj minuti zaradio je žuti karton.

Hrvatski se reprezentativac porječkao s Jackom Grealishem kojega je izluđivao od kada je engleski reprezentativac ušao u igru, a onda ga dirao po kosi. Video pogledajte OVDJE.

Inače, Grealish je najskuplji engleski igrač u povijesti, Manchester City prošlog ljeta iz Aston Ville doveo ga je za 120 milijuna eura.

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.