STROGA KAZNA

Simeone zbog udaranja suca osam utakmica ne smije voditi momčad

Foto: REUTERS/Juan Medina
Simeone zbog udaranja suca osam utakmica ne smije voditi momčad
25.08.2014.
u 18:03
Kažnjen je s četiri utakmice zbog udaranja četvrtog suca po tjemenu nakon isključenja, s dvije utakmice zbog prigovaranja, te s po jednom utakmicom zbog ironičnog aplaudiranja sudačkoj odluci i davanja savjeta igračima s tribine.
Pogledaj originalni članak

Trener Atletico Madrida Diego Simeone, za svoje će nesmotreno omalovažavanje četvrtog suca tijekom susreta španjolskog Superkupa protiv madridskog Reala biti kažnjen sa osam utakmica!

Odlučio je tako Španjolski nogometni savez i to se očekivalo jer Simeone je lupkanjem suca po glavi "pokazao nepoštovanje prema nogometnoj igri".

- Simeone je kažnjen s četiri utakmice zbog udaranja četvrtog suca po tjemenu nakon isključenja, s dvije utakmice zbog prigovaranja, te s po jednom utakmicom zbog ironičnog aplaudiranja sudačkoj odluci i davanja savjeta igračima s tribine - stoji u obrazloženju Saveza.

>> Pogledajte kako je Diego Simeone 'klepnuo' suca i zaradio isključenje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar štrumpf
štrumpf
19:15 25.08.2014.

Ovo je dobar primjer za HNL a posebno Hajduk koji je sklon u zadnje vrijeme napadati sudce... ali i Maminjo bi se mogao naći u toj priči

Avatar Hulk001
Hulk001
18:16 25.08.2014.

Umislio si da je netko!