SKUPŠTINA

Sinovčić predsjednik Udruge prvoligaša, najveći derbi već 30. kolovoza!

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Sinovčić predsjednik Udruge prvoligaša, najveći derbi već 30. kolovoza!
05.06.2014.
u 17:40
Donijete su potrebne odluke za novo prvenstvo te je izvršen ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova na temelju kojih se utvrđuje raspored odigravanja utakmica.
Pogledaj originalni članak

Udruga prvoligaša dobila je novog predsjednika u Reni Sinovčiću i objavila da prvenstvo za natjecateljsku godinu 2014./2015. počinje u subotu 19. srpnja i prema kalendaru natjecanja u jesenskoj sezoni planirano je odigravanje 19 kola, zaključno s 13. prosinca, a u proljetnoj sezoni odigrat će se preostalih 17 kola od 07. veljače do 30. svibnja.

Nakon isteka mandata dosadašnjem rukovodstvu, za novog predsjednika Udruge s dvogodišnjim mandatom izabran je Reno Sinovčić, dopredsjednik NK Zadar, dok su za dva dopredsjednika izabrani Zvonimir Šimunović (NK Slaven Belupo) i Željko Sučić (RNK Split).

Uz verifikaciju novog sastava Lige i Udruge Prve HNL u slijedećoj natjecateljskoj godini (novi član je NK Zagreb), usvojene su Propozicije za natjecanje i donijete potrebne odluke za novo prvenstvo te je izvršen ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova na temelju kojih se utvrđuje raspored odigravanja utakmica.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Klubovi su dobili sljedeće natjecateljske brojeve: 1 Zadar, 2 Osijek, 3 Dinamo, 4 Zagreb, 5 Hajduk, 6 Istra 1961, 7 Rijeka, 8 Slaven Belupo, 9 Lokomotiva i broj 10 Split. Tako će se u prvom kolu koje se igra 18.-20. srpnja sastati: Zadar-Split, Osijek-Lokomotiva, Dinamo-Slaven Belupo, Zagreb-Rijeka i Hajduk-Istra 1961.

S obzirom da će krajem ožujka biti dvotjedna prvenstvena stanka zbog obveza reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, 31. kolo igrat će se u srijedu 29. travnja.

Parovi 1. kola, koje će se igrati od petka 18. do nedjelje 20. srpnja, su Zadar - Split, Osijek - Lokomotiva, Dinamo - Slaven Belupo, Zagreb - Rijeka i Hajduk - Istra 1961.

Utakmice MAXtv Prve lige će se i u novom prvenstvu igrati petkom, subotom i nedjeljom, iznimno i ponedjeljkom, a zahvaljujući suradnji s tvrtkom Sportska dimenzija i njezinim partnerima, osigurani su izravni prijenosi svih utakmica na MAXtv-u na programima Arenesporta.

Najveći derbi, onaj između Hajduka i Dinama igrat će se već 30. kolovoza na Poljudu. Uz najveći derbi treba spomenuti i utakmice u koje je uključena Rijeka. U drugom kolu 26. srpnja na Kantridi se sastaju Rijeka i Hajduk, a u devetom kolu 21. rujna se također na Kantridi sastaju Rijeka i Dinamo.

>> Vrbanović: Savez nije razočaran, gašenje Udruge nije bila naša ideja

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AB
abc1511
17:56 05.06.2014.

Niste mogli pasti niže.

PI
pipe11
18:43 05.06.2014.

hahahaha svaki put kad pomisliš da gore ne može...

PR
propalismoFranjoskroz
22:02 05.06.2014.

kad pomisliš da je u ovoj zemlji sve na dnu i da može biti samo bolje,uvijek me iznenade.........ima li tu uopće zakona.