Vodstvo Cibone slavilo sa Širokobriježanima

Široki prvak, Dodik u sukobu s navijačima, ovacije Vrankoviću

Foto: 'Tomislav Milicevic/Vecernji list'
Široki prvak, Dodik u sukobu s navijačima, ovacije Vrankoviću
30.05.2011.
u 18:12
Mecena Igokee Milorad Dodik stigao je helikopterom, klečao je na parketu, dizao tri prsta, ali nije mu pomoglo
Pogledaj originalni članak

Pobjedom u četvrtoj utakmici doigravanja nad Igokeom 95:81 košarkaši Širokog  osmi su put osvojili naslov prvaka BiH. Košarkašima s Pecare nije se uspjela suprotstaviti ni moćna i bogata momčad iz Republike Srpske kojoj je mecena Milorad Dodik. Došavši helikopterom u Široki Brijeg, Dodik je htio motivirati svoju momčad kako bi pobijedila i izjednačila omjer na 2:2 i došla do pete utakmice.

Dodik uopće nije bio dio protokola. Bio je uz rub parketa, a često i pomoćni trener, a ponekad i u sukobu s domaćim navijačima. Proslavljajući koš u jednom trenutku kleknuo je i na parket, a nije se ustručavao podizati i tri prsta u zrak. Njegova nazočnost nije pomogla Igokei da zaustavi momčad u kojoj su veliku ulogu odradili Štemberger, Ramljak, Pilepić, Grgat, Špralja, Morović, Šakić, Naletilić, Planinić i ostali.

– Uvijek kada je bilo najteže moji igrači davali su najviše – kazao je njihov trener Ivan Velić. Cijelo rukovodstvo Cibone na čelu s predsjednikom Antunovićem i sportskim direktorom Prkačinom bilo je u Širokom Brijegu. Momčad s Pecare bodrio je i njezin nekadašnji igrač, a potom i trener, danas izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije i trener Cibone Josip Vranković, koji je doživio prave ovacije s tribina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.