Dobitak za Hrvatsku

Sjajna vijest za vatrene: Dinamovac odbio Austriju i igrat će za Hrvatsku!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Maksimiru
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Maksimiru
19.10.2022.
u 10:16
Bit ću ponosan koja god me reprezentacija pozove - govorio je Ljubičić kad su ga pitali hoće li igrati za Austriju ili Hrvatsku
Pogledaj originalni članak

Robert Ljubičić bit će hrvatski reprezentativac! Velika je to vijest za našu reprezentaciju jer taj 23-godišnji vezni igrač koji u Dinamu igra uglavnom na poziciji lijevog beka mogao je birati između Austrije i Hrvatske. 

Naime, bio je u reprezentaciji Austrije do 21 godine, ali nije igao za A reprezentaciju tako da je još uvijek mogao izabrati i Hrvatsku.

Bio je na nedavnim akcijama na pretpozivu austrijske A vrste, ali poziv nije dobio.

- Bit ću ponosan i igrati za reprezentaciju koja me pozove, u Hrvat sam, ali rođen sam u Austriji koja mi je puno toga u nogometu dala - uvijek bi govorio Ljubičić kad su ga pitali za koga će igrati.

No, sad je izgleda sve gotovo, čelnici HNS-a razgovarali su i njegovim roditeljima u Beču, valjda mu se brat koji igra u Kolnu i za Austriju isto tako neće ljutiti.

Teško je očekivati da će ga Zlatko Dalić zvati za SP u Katru, ali mogao bi biti budućnost naše reprezentacije i svoj prvi nastup upisati u ožujku protiv Wallesa. 

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar joshan
joshan
20:57 19.10.2022.

odličan igrač!

DU
Deleted user
21:15 19.10.2022.

Mali ima ono nešto. Neka samo naporno radi. Bit će veliki igrač.

JU
juma
22:38 19.10.2022.

U početku me nije impresionirao, ali moram reći kako je na lijevom beku napredovao i sve je bolji igrač. Sada više nemam grčeve u želucu kada ga vidim na toj poziciji u početnom sastavu. Za sredinu u reprezentaciji nema kreaciju i imaginaciju i tu je konkurencija strašna, ali na lijevom beku je tu samo Sosa. Barišić ima već trideset godina i nije loš, ali nije ni bolji od Ljubičića u sadašnjoj formi.