FOTO

Sjećate li se slavne Ruskinje? Sharapova tri godine poslije umirovljenja izgleda neprepoznatljivo

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency
Sjećate li se slavne Ruskinje? Sharapova tri godine poslije umirovljenja izgleda neprepoznatljivo
11.05.2023.
u 17:02
Nekada prva tenisačica svijeta danas se nalazi u poslovnim vodama i uspješna je mentorica poduzetnicima i sportašima
Pogledaj originalni članak

Nekada vrlo uspješna tenisačica Maria Sharapova danas izgleda neprepoznatljivo od kada je napustila tenisku karijeru i postala poslovna žena, majka i mentorica poduzetnicama te sportskim zvijezdama. Prema procjenama Forbesa, kada se 36-godišnjakinja povukla iz tenisa 2020. godine, njezinih 39 milijuna dolara zarade od nagradnog fonda bilo je treće mjesto na WTA Tour listi svih vremena, a zaradila je preko 300 milijuna dolara izvan terena.

Od kada se povukla iz sporta koji joj joj je donio svjetsku slavu, ruska ljepotica visoka 188 cm značajno je napredovala u povećanju svog bogatstva. Osim toga je promijenila boju kose, što je transformiralo njezin izgled. I sa sigurnošću se može reći da bivši svjetski broj 1 nije daleko od dostupnosti javnosti pošto ima 4.5 milijuna pratitelja na Instagramu.

Na njezinoj posljednjoj Instagram objavi navijači i obožavatelji su mogli vidjeti kako drugačije izgleda u odnosu kada je bila aktivna sportašica. Ruskinja je postala prva igračica svijeta u kolovozu 2005. sa samo 18 godina i tu je poziciju držala još četiri puta u karijeri.

Osvojila je pet Granda Slamova, dva na Roland Garrosu i po jedan na Australian i US Openu te Wimbledon. Karijeru je završila sa 36 trofeja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KU
Kujttim
20:50 11.05.2023.

Jbt...evo, na prvu pomisli da je to bivša ravnateljica USKOK-a Vanja Marušić, ha, ha...ugl. Šarapova je ostarila