GROZNA SCENA

Skandal u Jadranskom derbiju: Dječak pljuvao na Rakitića, snimka je zgrozila Hrvatsku

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Skandal u Jadranskom derbiju: Dječak pljuvao na Rakitića, snimka je zgrozila Hrvatsku
30.09.2024.
u 10:15
Utakmica je odigrana u žestokoj navijačkoj atmosferi Rujevice kao i obično kada su derbiji u pitanju, a nakon susreta procurila je snimka jednog ružnog detalja.
Pogledaj originalni članak

U derbiju osmog kola SuperSport HNL-a Rijeka i Hajduk su na Rujevici pred 7.505 gledatelja odigrali bez golova ostavši na vrhu ljestvice bodovno izjednačeni. Bio je to 102. "jadranski derbi", Hajduk ima jednu pobjedu (39) više od Rijeke (38), dok je 25 utakmica završilo bez pobjede.

Ukupno gledajući sve dosadašnje međusobne oglede u pet natjecanja (prvenstvo i kup bivše države, HNL, Hrvatski kup, Superkup), Rijeka i Hajduk odigrali su 175 utakmica u kojima je splitska momčad ostvarila 66 pobjeda, 55 utakmica je završilo neodlučenim rezultatom i 54 pobjedom Rijeke.

VEZANI ČLANCI:

Utakmica je odigrana u žestokoj navijačkoj atmosferi Rujevice kao i obično kada su derbiji u pitanju, a nakon susreta procurila je snimka jednog ružnog detalja. Naime, jedan dječak pljunuo je u smjeru Ivana Rakitića, legendarnog hrvatskog nogometaša i bivšeg reprezentativca koji je osvojio svjetsko srebro u Rusiji.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Oslobođenje
Oslobođenje
15:06 30.09.2024.

licemjeri sad osuđuju mulca, ali se prave da se ne sjećaju kad su hajdukovi navijači bacali baklje i predmete na rijekine navijače gdje su bila djeca....pa bacanje stolica, boca, topovskih udara, proganjanje vatrogasca sa šipkom od strane torcide, bacanje baklje torcidaša u auto Zg navijača s ciljem da ih žive zapali itd. Pometite najprije pred svojim pragom prije nego prozivate druge. Da bude jasno, osuđujem SVAKO nasilje, s BILO koje strane!

DA
dalmatimun1
14:20 30.09.2024.

To je od ćaće vidio i naučio. Fino odgojen mulac, svaka čast

KU
kuramela
12:57 30.09.2024.

Što će škola koju pohađa reći na ovo ponašanje učenika ???