TRAŽENA ROBA

Skauti Liverpoola gledali Rakitića na utakmici s Villarrealom

Foto: Press Association/PIXSELL
Skauti Liverpoola gledali Rakitića na utakmici s Villarrealom
24.12.2013.
u 10:48
Rakitića duže vremena prate i Everton, Tottenham i West Bromwich Albion.
Pogledaj originalni članak

Skauti Liverpoola gledali su Ivana Rakitića na utakmici s Villarrealom u subotu. Sevilla je tu utakmicu dobila 2:1, a Rakitić je igrao cijeli susret.

Daily Mail piše da su Liverpoolove skaute na tribine privukle odlične igre Rakete koje je u 20 utakmica ove sezone zabio sedam golova. Napominje se i da ga duže vremena prate Everton, Tottenham i West Bromwich Albion.

Jedini problem je odšteta. Sevilla je odredila paprenu klazulu za raskid ugovor - tko želi Raketića mora uplatiti 40 milijuna eura.

>> Liverpool pripremio 40 mil. eura za Rakitića, Stoke već na zimu želi Olića

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
bojnik
15:35 24.12.2013.

Ivane, hrvatski sine ne idi na gusarski otok, mozes uvijek naci mjesto u Spanjplskoj, Njemackoj, Italiji. Gusari su zakleti neprijatelji nase katolicke nasije i drzave.