Engleska 31. kolo

Skupi prvi posrtaj Manchester Cityja na domaćem terenu

Foto: Pixsell
Skupi prvi posrtaj Manchester Cityja na domaćem terenu
31.03.2012.
u 18:12
Nikica Jelavić igrao je 87 minuta u pobjedi Evertona 2:0 nad WBA-om, a sudjelovao je kod prvog gola.
Pogledaj originalni članak

Dogodilo se napokon i to. Nakon 15 domaćih pobjeda u isto toliko utakmica, Manchester City je prosuo bodove i na svom Etihadu remiziravši sa Sunderlandom (3:3)! No, do 85. minute činilo se kako će Građani upisati poraz. Naime, momčad Roberta Mancinija gubila je 1:3, a onda su u samo dvije minute golovima Balotellija i Kolarova izbjegli pravu katastrofu. Iako je i ovaj rezultat ravan tomu, jer sad prvi rival i vodeći Manchester United ima dva boda više od Cityja i utakmicu manje.

A s druge strane, pod Robertom di Matteom preporođeni Chelsea upisao je novu pobjedu. Ovaj put na teškom gostovanju kod Aston Ville (4:2). Junak dvoboja bio je Branislav Ivanović sa dva gola, a mrežu je zatresao i Fernando Torres.

Nikica Jelavić igrao je do 87. minute u 2:0 domaćoj pobjedi njegova Evertona nad WBA-om. Hrvatski je reprezentativac sudjelovao kod prvog gola (autogol McAuleya), a uspio je zaraditi i žuti karton. A igrao je i Ivan Klasnić, i to do 70. minute u gostujućoj pobjedi njegova Boltona nad Wolverhamptonom 3:2.

Ostali rezultati: QPR - Arsenal 2:1, Wigan - Stoke 2:0, Fulham - Norwich 2:1.

Poredak: Man. United 73(-1), Man. City 71, Arsenal 58, Tottenham 55(-1), Chelsea 53...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
09:29 01.04.2012.

Sa titulom se mogu oprostiti,mislim da dosta stvari zavise od trenera,a Mancini nije bas neki vanserijski trener,kakve igrace ima u kadru,misljenja sam da bi recimo Venger,ili Ferguson mnogo vise postigli sa ovom ekipom nego sto je postigao ovaj Zabar,neznam samo dokle Arapski Seici imati strpljenja,jer mnogo novca je ulozeno.