KRAJ TURSKE PRIČE?

Održan krizni sastanak: Čelnici Bešiktaša još nisu otkazali suradnju Biliću!

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Održan krizni sastanak: Čelnici Bešiktaša još nisu otkazali suradnju Biliću!
20.05.2015.
u 19:58
- Znam kako stvari stoje u Turskoj i zato mislim da neću voditi Bešiktaš sljedeće sezone. Mislio sam da ću ostati ovdje tri godine ugovora, ali to više nije moguće - kazao je nedavno Slaven.
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić se do prije tjedan dana nametao kao jedino rješenje za Bešiktaš, klub nije dozvolio nikakve pregovore s West Hamom, ali stvari su se promijenile nakon nekoliko šokantnih poraza. Osvojena su dva od devet mogućih bodova, titula prvaka je ostao samo san, a vjerojatno će isto biti i s kvalifikacijama za Ligu prvaka. Zato su nekadašnjem hrvatskom izborniku ipak vrata otvorena, i vjerojatno će napustiti klub.

- Odlučili smo da Slaven ode na kraju sezone - rekao je danas vlasnik turskog kluba Fikret Orman za medije u Turskoj.

Malo koga može takva izjava iznenaditi, a ponajmanje samog Bilića. Uostalom, dobro mu je to došlo jer neće biti komplikacija kad krenu pravi pregovori s West Hamom. Engleska liga ionako mu je san, a Hrvatska će nakon Sergeja Krešića napokon imati trenera u nekoj od liga petice. Ujedno, prvog u Engleskoj.

- Znam kako stvari stoje u Turskoj i zato mislim da neću voditi Bešiktaš sljedeće sezone. Mislio sam da ću ostati ovdje tri godine ugovora, ali to više nije moguće - kazao je nedavno Slaven, već pomiren sa činjenicom da odlazi.

Vijest o Bilićevom odlasku bit će vrlo vjerojatno službena kad se 30. svibnja odigra posljednje kolo.

Da će se sa službenom potvrdom još pričekati postalo je jasno nakon današnjeg glasovanja na kriznom sastanku kada čelnici nisu potvrdili da Bilić odlazi.

- Završit ćemo sezonu s njim na klupi, a onda na kraju donijeti odluku o njegovoj budućnosti - rekao je direktor Metin Albayrak.

>> Sve je gotovo, Slaven Bilić samo mora pristati i postaje trener West Hama!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BD
boxing day
16:24 20.05.2015.

mislim da je Velimir Zajec bio trener u Engleskoj

MA
MagnusJohnson
18:09 20.05.2015.

Upravo je fascinantno kako Deželić ne prepoznaje najbazičnije postulate kad je riječ o ugovorima. Tvrdi on uporno da Bilića čeka ugovor u West Hamu, a ovi još uvijek ništa nisu riješili sa Samom Alardycom koji je aktualni manager. Strahota jedna kako baš svatko može raditi u novinarstvu, Deželiću je mjesto na cesti, neka skuplja smeće, za novine nije.

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:09 20.05.2015.

Evo, režem vene ;)