ENGLEZI POTVRDILI

Sve je gotovo, Slaven Bilić samo mora pristati i postaje trener West Hama!

Foto: Pixsell
Sve je gotovo, Slaven Bilić samo mora pristati i postaje trener West Hama!
14.05.2015.
u 14:04
Zna se koliko nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije želi otići u Englesku i tamo se okušati kao trener, a zna se i koliko obožava West Ham.
Pogledaj originalni članak

Slaven Bilić sa svojim Bešiktašem žestoko se bori za naslov prvaka Turske, ali pozornost mu ometaju navodi engleskog Daily Stara, prema kojima je sve već riješeno i postaje trener voljenog mu West Hama – ako pristane na to!

Zna se koliko nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije želi otići u Englesku i tamo se okušati kao trener, a zna se i koliko obožava West Ham. Dakle, vjerojatno će napustiti Tursku i ispuniti si trenerski san.

Naravno, prije odlaska želi navijače Bešiktaša obradovati i vratiti im za sjajnu potporu kroz cijelo razdoblje koje je proveo u Istanbulu. A ima li što bolje od naslova prvaka, osvajanja titule ispred omraženih im rivala Fenerbahčea i Galatasaraya? Neće mu biti lako doći do toga, ostala su tri kola do kraja i Galatasaray ima tri boda prednosti.

Sigurno je i da aktualni trener West Hama Sam Allardyce nije sretan ovakvim informacijama engleskih medija, ali u klubu je od 2011. godine, a osim sjajne forme u prvoj polovici sezone zapravo nije napravio ništa osim ostao u ligi. A zna se da je cilj Europa.

>> Slaven Bilić postao još omiljeniji: Spustio se među navijače i poveo navijanje

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar KizanRizan
KizanRizan
17:57 14.05.2015.

A kak da odu u Evropu pored Chelsea, Man. U., Man. City, Liverpool, Everton, Arsenal, Tottenham...?

TM
Tea@Matej
17:06 14.05.2015.

svaka cast bilicu. ako uistino ode kod "cekicara", mislim da bi bio pun pogodak. sad ima i dosta iskustava da se okusi u tako jakoj ligi i klubu sa tradicijom, gdje ce imati uz dobar budget za momcadi, i dosta vrijeme, da taj klub vrati medu one u engleskoj koji se boru za europu. zaista imptesantno i vrlo lijepa prica. sibenik-split-karlsruhe-liverpool-zagreb-moskva-istanbul-london... dobar primjer, na suprot stimca, da covjek dosta skromnog nogometnog znanja, moze itekako uspijeti, ako ima u glavi. to ne znaci da je stimac vanseriski igrac... zelim bilicu puno uspijeha.

DU
Deleted user
08:12 15.05.2015.

kakav klub takav i trener i novinar