TUKAO SE, VRIJEĐAO...

Biliću, što ti to treba? Slaven dovodi najvećeg 'luđaka'!

Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
10.08.2015.
u 18:31
– Ti si govno od trenera s usranom taktikom, vikao je Joey Barton na svog trenera.
Pogledaj originalni članak

Joey Barton (32), kojeg zovu zločesti dečko svjetskog nogometa, pred potpisom je za West Ham. Sky sports tvrdi da se nalazi na liječničkom pregledu i da je pitanje trenutka kada će postati novi igrač Slavena Bilića.

Navijači ''čekićara'' nisu presretni zbog toga, a ni hrvatski stručnjak ne bi se baš trebao tome veseliti jer je taj igrač najviše poznat po incidentima. Tukao se u karijeri sa svojim suigračima, protivničkim igračima, navijačima, vrijeđao suce, trenere...

Pet godina nastupao je za Manchester City, četiri za Newcastle, a protekle četiri za QPR, iako je sezonu 2012./2013. proveo na posudbi u Marseilleu. U karijeri je odradio mnogobrojne suspenzije, a crveni kartoni nisu mu strani. Upravo nakon jednog od njih, u doba kada je igrao za Newcastle, zamalo se potukao s trenerom Alanom Shearerom.

– Ti si govno od trenera s usranom taktikom, vikao je Joey Barton na svog trenera.

Ousmane Dabo nije se dobro proveo na treningu Manchester Cityja 2007. godine kada se zakačio s Bartonom, a ovaj ga je pretukao i dobio četiri mjeseca uvjetno. Godine 2008. potukao se s taksistom, a nešto poslije i s grupom navijača. Posljednji veliki incident zbio se 2012. godine kada je dobio crveni karton zbog udaranja Teveza, a kasnije je još udario i Agüera pa je dobio 12 utakmica suspenzije.

Sada će, eto, vrlo vjerojatno surađivati s Bilićem. Ako se transfer ostvari, vidjet ćemo hoće li ga Bilić uspjeti ukrotiti.

>>Je li Bilić genijalac ili nije? Na Emiratesu smo dobili odgovor...

>>Barton: Neymar je na YouTubeu super, a u stvarnosti katastrofa!

>>Barton: Thiago Silva izgleda kao debeljko

>>Barton: Ako raj postoji, stara vještica Thatcher neće biti tamo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

IA
Iago
19:17 10.08.2015.

večernji mi je ludilo. jutros objave članak da je Bilić genijalac jer je eto dobio jednu utakmicu, sad objave članak "Biliću sto ti to treba"

GM
Gusta magla
21:56 10.08.2015.

Pa nije luđi od Bilića....Biti trener u Turskoj i selektor u Hrvatskoj nemozes biti bez teskog PTSP-ija.

DD
Don-Dom
21:09 10.08.2015.

Ima ljudi koji znaju sa luđacima, smirujuće na njih djeluju... Sa luđacima je zapravo najlakše, znaš na čemu si sa njima.