DERBI ABA LIGE

Slaven Rimac: Zadar se za nas spremao 14 dana

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Slaven Rimac: Zadar se za nas spremao 14 dana
12.01.2015.
u 07:30
U međusobnim susretima ove lige u Zadru uspješniji je domaćin (9-3), a Zadrani su i ukupno uspješniji (13-12).
Pogledaj originalni članak

Najzanimljiviju utakmicu 17. kola ABA lige igrat će večeras  Zadar (7-8) i Cibona (9-7) u Višnjiku (20.30 sati).

Oba sastava imaju bolji skor no što se od njih očekivalo, Zadar više pobjeda nego proteklih sezona, a Cibona je čak i u utrci za doigravanje.

- S pobjedom bismo ostali u utrci za četvrto mjesto. Čeka nas tvrda utakmica pred puno Zadrana - ističe Zadranin u Ciboninu sastavu Dominik Mavra.

- Zbog neigranja protiv Levskog, Zadar je imao 14 dana da se za nas spremi. Na domaćem terenu su neugodni, agresivni na prvoj liniji dodavanja i morat ćemo imati dobar protok lopte - naglašava Cibonin trener Slaven Rimac.

U međusobnim susretima ove lige u Zadru uspješniji je domaćin (9-3), a Zadrani su i ukupno uspješniji (13-12).

>> Cedevita i Cibona ostvarili značajne pobjede u ABA ligi

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.