Euro 2012

Slavlje Grka i Gruzijaca, Cico svladao Švicarsku

Foto: AFP
Slavlje Grka i Gruzijaca, Cico svladao Švicarsku
09.10.2010.
u 11:02
Kužeova Albanija remizirala s BiH, Srbija kod kuće izgubila od Estonije u debiju novog izbornika Pižona kojeg su navijači tjerali i tražili povratak Antića
Pogledaj originalni članak

Nismo dočekali grčki posrtaj protiv Letonije. Za minimalnu (1:0) pobjedu bila je dovoljna samo reakcija Torosidisa u 58. minuti. Identičnim rezultatom Gruzija je svladala Maltu pogotkom Davida Siradzea. Lako je Zlatku Kranjčaru na klupi Crne Gore kad u momčadi ima Mirka Vučinića.

 

Crnogorski napadač donio je svojoj reprezentaciji 1:0 pobjedu nad Švicarskom. Romin napadač pogodak je postigao u 87. minuti. Josip Kuže nije bio na klupi Albanije zbog zdravstvenih problema, no uoči sraza s Bosnom i Hercegovinom svojoj je momčadi dijelio savjete. Albance je vodio Džemal Mustedanagić i izborili su remi – 1:1.

 

“Cleo nikad za Srbiju”

 

Pogodak za BiH postigao je Duro (45.), a za BiH Ibišević (21. minuta). Vatreno je bilo u Beogradu. Srbija je iznenađujuće lako pala protiv Estonije 1:3. Srbijanski mediji pišu da su se opet vratila vremena kada se s mučninom razgovaralo o reprezentaciji. Ponašanje dijela navijača na Partizanovu stadionu proglašeno je skandaloznim, a oni su transparentima i povicima izrazili protivljenje nedjeljnoj “Paradi ponosa” koja će se održati u Beogradu. 
“Cleo nikad za Srbiju” bio je veliki transparent na tribinama. Jasna je to poruka Partizanovu Brazilcu. Bio je to “crni debi” Vladimira Petrovića Pižona na klupi Srbije. Navijači su nakon susreta odmah zatražili njegov odlazak uz povike: “Jedan je Radomir Antić”.

 

– Nije to bila naša večer. Sudac nam nije dao da igramo – kazao je Pižon.

 

Klose zabio dvaput

 

U istoj skupini nisu se proslavili ni Talijani koji su remizirali (0:0) sa Sjevernom Irskom. U pravom spektaklu na rasprodanom Olimpijskom stadionu u Berlinu uživalo je 75 tisuća navijača. Njemačka je sa 3:0 pobijedila Tursku. Bila je to večer Miroslava Klosea koji je zabio dvaput (42. i 87. minuta), a jedan pogodak postigao je Realov veznjak turskih korijena Mesut Özil (79. minuta). Portugalci su napokon ubacili u višu brzinu. S dva pogotka Nanija i jednim Cristiana Ronalda svladali su Dansku (3:1), momčad koja im je u prošlim kvalifikacijama uzela četiri od šest bodova.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.