PROGNOZA STRUČNJAKA

Slavni Mourinho komentirao Hrvatsku pa rekao nešto što će oduševiti navijače

Foto: Printscreen Youtube
Mourinho
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - Argentina
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Hrvatska - Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
Ante Rebić Hrvatska Argentina
26.06.2018.
u 09:21
- Obje su reprezentacije natjecateljske. Island više igra na taktiku i snagu, a Hrvatska ima više iskustva i kontrolira utakmice zbog tehničkih sposobnosti - rekao je Mourinho.
Pogledaj originalni članak

Slavni nogometni trener Jose Mourinho najavio je današnju utakmicu Hrvatske i Islanda u trećem kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

– Obje su reprezentacije natjecateljske. Island više igra na taktiku i snagu, a Hrvatska ima više iskustva i kontrolira utakmice zbog tehničkih sposobnosti – rekao je Mourinho.

Mourinho je uvjeren da Hrvatska može ući među osam najboljih momčadi turnira.

>> Hrvatski navijači u Rostovu

– Susret dviju velikih momčadi koje su kandidati za plasman u četvrtfinale SP-a – dodao je Mourinho.

Hrvatska je pobjedama protiv Nigerije i Argentine osigurala prolazak u osminu finala, a mora se dogoditi čudo da ne osvoji prvo mjesto. Nigerija (3 boda), Island (1) i Argentina (1) bore se za preostalo mjesto koje vodi dalje.

>> Pozivamo vas da nam pošaljite svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net i pokažete kako bodrite vatrene.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:29 26.06.2018.

Sve si reko kad si prognozirao prolazak Argentine i Nigerije meni tebe stručnjače dosta za danas !

Avatar Idler 3
Idler 3
09:38 26.06.2018.

Najenput je uvjeren vu naš prolazak (čudno, imamo "samo" 6 bodova !!!), a pred začetka je pripovedal kak nit skupinu ne prolazimo. Sklon sam vjerovat kak nit on, a nit novinarji kaj ga intervijuiraju nit ne paze (niti prate) gdo je kaj i kak.

DU
Deleted user
09:48 26.06.2018.

Trenerčine li di god dođe vlasnik kupuje najmanje 5 najskupljih igrača i onda je treći umjesto četvrtog mjesta 😁