PONUDA NA STOLU

Slavni reper ponudio Khabibu dva milijuna dolara da napusti UFC

Foto: Reuters/Pixsell
Nurmagomedov vs McGregor UFC 229
Foto: Reuters/Pixsell
Nurmagomedov vs McGregor UFC 229
Foto: Reuters/Pixsell
Nurmagomedov vs McGregor UFC 229
Foto: Reuters/Pixsell
Habib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
Khabib Nurmagomedov
Foto: Reuters/Pixsell
Khabib Nurmagomedov
13.10.2018.
u 15:44
Nurmagomedov se zaprijetio da će napustiti UFC zato što je promocija najavila otkaz njegovom timskom kolegi Zubairi Tukhugovu
Pogledaj originalni članak

Nakon što se nezadovoljni Khabib Nurmagmedov zaprijetio svom poslodavcu UFC-u da bi mogao napustiti promociju, konkurentni Bellator MMA je odmah iskoristio situaciju da Dagestanca pokuša dovesti u svoje redove (ili barem napravi reklamu za vlastitu organizaciju), piše Fightsite.

Preciznije, slavni reper i suradnik promocije Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, putem društvenih mreža je ponudio Nurmagomedovu 2 milijuna dolara da napusti UFC i prijeđe u Bellator.

- Mislim da nije u redu to što UFC radi Khabibu, istu stvar nisu napravili McGregoru. Ja ću mu platiti 2 milijuna u gotovini danas ako se dođe boriti za mene u Bellator - stoji u objavi na Twitter računu 50 Centa.

Jackson zapravo govori o Khabibovom honoraru s UFC-a 229 čija je isplata blokirana od strane Atletske komisije Nevade zbog incidenta kojeg je UFC-ov prvak lake kategorije  zakuhao nakon što je obranio pojas protiv Conora McGregora prošlog vikenda u Las Vegasu.

Komisija je do daljnjeg zadržala Khabibov honorar dok su McGregoru isplatiti njegova 3 milijuna iako je Irac također sudjelovao u masovnoj tučnjavi koja je izbila u T- Mobile areni.

Nurmagomedov se zaprijetio da će napustiti UFC zato što je promocija najavila otkaz njegovom timskom kolegi Zubairi Tukhugovu koji je tijekom kaosa na UFC-u 229 skočio u kavez i udario McGregora.

>> Pogledajte i Cro Copov trening

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZA
Zagorec101
19:59 13.10.2018.

ovaj što voli kozicu neka samo lize irca.

BS
@bserver
11:49 14.10.2018.

kolonijalizam i dalje na djelu

SC
schwertransport
18:29 13.10.2018.

Voli reper bez kozice