ČEŠKA ZBROJOVKA Preporođen kod Jurčića

Slepička se vraća u reprezentaciju

27.04.2009.
u 19:39
Pogledaj originalni članak

Češki izvori tvrde kako je Miroslav Slepička ponovno korak do povratka u reprezentaciju.

- Najveći favorit za novoga izbornika František Straka i te kako pažljivo prati sve kandidate. Miroslav se najozbiljnije nameće – kazao nam je novinar Sporta Pavel Hartmann.

Baroš dva puta po tri
Miro, kako mu tepaju u Maksimiru, nikada do dolaska u Dinamo nije postigao hat-trick u službenoj utakmici. A u Dinamu već dva! Po tome se već izjednačio s najubojiotijim sunarodnjakom Milanom Barošem, koji je za Galatasaray također dva puta ove sezone zabio po tri: Bešiktašu i Hacettepeu.

- Nakon poraza od Slovaka, iz reprezentacije su eliminirana trojica napadača, Baroš, Sverkoš i Fenin. Utoliko su Slepičkini izgledi još veći – tvrdi Hartmann.

Tko god bio izbornik, teško će se odreći usluga spektakularnoga napadača Milana Baroša, a uz njega u reprezentaciji se očekuju Tomas Necid iz CSKA, David Lafata iz Jabloneca i – Miroslav Slepička. Sljedeća utakmica je prijateljska, s Maltom, 6. lipnja, a novi izbornik trebao bi se znati do za dva tjedna.

Miroslav Slepička nije iskoristio slobodne dane za odlazak u Prag. U Zagrebu je njegova djevojka Kristina, praška studentica prava, s kojoj je u vezi više od godinu dana. Nakon prvoga intervjua u Zagrebu, kada je pozirao s malim volkswagenom polom, pojavili su se zlobni komentari: kakav igrač, takav i auto.

Vozi BMW 6
No, Slepička je samo skroman. U Pragu, u garaži, čeka ga novi BMW 6, s kojim nije želio doći u Zagreb kako ne bi ispalo da se pravi važan. Kakav igrač, takav i auto: raketa!

Pogledajte na vecernji.hr