Predsjednik HVS-a

Sloboda: Volpi je zagrijan za NK Rijeku, ali sačekajmo malo

Foto: 'Nel Pavletic/PIXSELL'
Sloboda: Volpi je zagrijan za NK Rijeku, ali sačekajmo malo
28.01.2012.
u 19:01
- Ja o tome najradije ne bih govorio. Prvo što ne znam detalje a drugo o nekim stvarima ne treba govoriti, barem ne unaprijed - tajnovit je Sloboda.
Pogledaj originalni članak

Iako je našim vaterpolistima u Eindhovenu malo što polazilo za rukom i nizali su neuspjeh za neuspjehom, predsjednik HVS-a Predrag Sloboda (61), ostao je s njima do kraja. Na žalost, prekinut je kontinuitet od sedam osvojenih medalja u nizu (dvije svjetske, jedna europska, jedna u Svjetskom kupu i tri u Svjetskoj ligi)?

- Niz je bio lijep, ali teško je bilo očekivati da će to trajati u nedogled. I, evo, sad je puklo - kaže glavni menadžer Orlean Investa, koji veći dio godine provodi u Nigeriji.

No, za srpske vaterpoliste nema zime, oni i dalje nižu uspjehe?

- Dobro rade, ali malo im se i posrećilo. Ovo definitivno nije bilo prvenstvo na kojem smo se mi predstavili u najboljem svjetlu. No, ja se nadam da je to jedna prolazna kriza koja će se riješiti, da ćemo brzo konsolidirati redove i maksimalno pripremljeni otići na Olimpijske igre u Londonu. Izvući ćemo pouke iz svega što se dogodilo ovdje u Eindhovenu. Nadam se da će biti kao i nakon sedmog mjesta u Beoogradu 2006. kada smo šest mjeseci kasnije u Melbourneu osvojili svjetsko zlato.

Vaši primorjaši, Muslim, Paškvalin, Buljubašić i Barač, nisu se baš iskazali na ovom EP-u?

- Primorje u Europi nije izgubilo niti jednu utakmicu. U Jadranskoj ligi je samo bod iza Juga. Nema još trofeja, ali stvari se ne događaju preko noći. Primorje ima osam reprezentativaca na ovom prvenstvu.

A što nam možete reći o namjeri vašeg šefa iz Orleana Gabriela Volpija, talijanskog milijardera, da kupi NK Rijeku?

- Ja o tome najradije ne bih govorio. Prvo što ne znam detalje a drugo o nekim stvarima ne treba govoriti, barem ne unaprijed. Interes postoji, ali sačekajmo malo - tajnovit je Sloboda.

>>A što je Sloboda još rekao na temu svog prijatelja Volpija koji želi kupiti NK Rijeku, pročitajte u nedjelju u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.