PRIPREME Podravkašicama slijedi niz jakih provjera uoči euronastupa

Slovenska provjera uoči nastavka Lige prvakinja

27.01.2009.
u 18:21
Pogledaj originalni članak

Nakon dvije uvjerljive pobjede nad Lokomotivom u prvoligaškom prvenstvu i regionalnoj ligi, rukometašice Podravke Vegete nastavljaju s pripremama za prvu utakmicu četvrtfinala A skupine Lige prvakinja, koju igraju s austrijskim Hypom 7. veljače u Koprivnici.

Jake pripreme
Prije ogleda s Bečankama, Koprivničanke će imati još dvije jake provjere u regionalnoj ligi, s klubovima koji su također ušli u četvrtfinale Lige prvakinja, ali u skupini B - slovenski Krim Mrecator i crnogorska Budućnost. Već u srijedu gostuju kod Krim Mercatora u Ljubljani (20 sati), dok će u subotu biti domaćini Budućnosti u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani (18 sati).

- Kako u hrvatskom prvenstvu nemamo ozbiljnije suparnice, što se vidjelo i u susretu sa zagrebačkom Lokomotivom, natjecanje u regionalnoj ligi je dobrodošlo jer u njoj nastupaju zaista kvalitetni europski sastavi među kojima su i Krim i Budućnost. Današnji susret u Ljubljani bit će prva i prava provjera za našu ekipu jer Slovenke imaju visoki europski rejting u čijem sastavu nastupa nekoliko odličnih rukometašica iz više zemalja - kazao je Marijan Domović, direktor kluba.

U dobroj formi
- Očekuje nas zahtjevna utakmica i borba za plasman u regionalnoj ligi. U dobroj smo formi, od ozljede se oporavila Miranda Tatari, tako da će i ona vjerojatno u Ljubljani dobiti minutažu, ali o tome će odlučiti trener Zdravko Zovko - kaže Domović.

- U subotu s Budućnosti imat ćemo odličnu provjeru pred našim navijačima, koje očekujemo u velikom broju. Utakmica s Crnogorkama mogla bi im poslužiti za zagrijavanje za Hypo, jer će nam njihova podrška biti potrebna u tom ogledu u kojem očekujemo prve bodove u četvrtfinalu LP-a.

Pogledajte na vecernji.hr