Euro 2012.

Slučajni prolaznici navijanjem poduprli vatrene

Foto: Luka Klun
Slučajni prolaznici navijanjem poduprli vatrene
08.06.2012.
u 11:56
Na govornici na splitskoj rivi svojom se porukom potpore pridružio i popularni glumac i vjerni navijač domaće reprezentacije Filip Juričić
Pogledaj originalni članak

Nesvakidašnja akcija potpore nogometnoj reprezentaciji uoči utakmica u Poljskoj i Ukrajini izazvala je pozornost građana Zagreba, Rijeke, Osijeka i Splita. Na prometnim lokacijama tih četiriju gradova „osvanule“ su govornice smještene na umjetnoj travi prepoznatljiva crveno-bijelog motiva, uz apel koji poziva građane da pošalju poruku potpore nogometnoj reprezentaciji. Ubrzo su se najodlučniji prolaznici primili megafona i spontano počeli izvikivati poruke potpore domaćoj repki. Tako su se uz šetnicu na Dravi u Osijeku, na riječkom Korzu, na splitskoj rivi i na zagrebačkom Trgu bana Jelačića zaorile srčane poruke potpore poput: „Borite se do finala – mi vas bodrimo do kraja!“, „Neka vatra i dalje gori – Naši su najbolji“ i „Dok srce kuca u nama, Hrvatska nije sama“.

Na govornici na splitskoj rivi svojom se porukom potpore pridružio i popularni glumac i vjerni navijač domaće reprezentacije Filip Juričić. On je reprezentativcima poručio neka hrabro idu do kraja i da je cijela Hrvatska uz njih. U Zagrebu govornici nisu mogli odoljeti ni popularni Rene Bitorajac i Mario Petreković, čiji je poruka potpore prerasla u pravi mali šou.

Da bi Marijeva poruka, kao i mnogobrojne druge poruke građana, razveselila i ohrabrila domaću reprezentaciju uoči nogometne borbe u Poljskoj, pobrinulo se Ožujsko pivo, čija je ekipa snimila kratki video s porukama građana.

Tu će snimku reprezentacija imati priliku pogledati u kampu u Warki uoči prve utakmice s Irskom.

Ožujsko pivo tradicionalno prati domaću reprezentaciju i uvijek je potpora domaćem nogometu. Ususret napetom nogometnom ljetu, kada je pozornost Hrvatske usmjerena na nogometne terene u Poljskoj i Ukrajini, Ožujsko pivo vodi posebnu brigu o svim nogometnim navijačima. Projektom Megazastava Žuja je tako svim navijačima omogućila da svojim fotografijama i porukama potpore na najvećoj navijačkoj zastavi u povijesti domaćeg nogometa budu uz reprezentaciju i na tribinama.

Zahvaljujući Žuji i videoklipu s govornica četiriju najvećih hrvatskih gradova, najsrčaniji slučajni prolaznici bit će uz reprezentativce neposredno uoči prvog nastupa u Poljskoj te ih svojom potporom dodatno ohrabriti.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.