Chelsea je potvrdio Anrea Villas-Boasa za svog novog trenera, pišu engleski mediji. 33godišnji Portugalac s londonskim klubom potpisao je ugovor na tri godine.
Tako je Abramovič platio Portu nevjerojatnu svotu od 13 milijuna funti odštete, koliko je po klauzuli iznosio raskid ugovora s portugalskim klubom. Sedmi je to trener bluesa otkako je Rus šef kluba, a trenutno najmlađi u engleskoj ligi.
''Andre je bio izvanredan kandidat za posao. On je jedan od najtalentiranijih mladih trenera u današnjem nogometu i već sada je postigao mnogo'', stoji u klupskom priopćenju.
Villas-Boas prošle je sezone s Portom osvojio domaću duplu krunu i naslov u Europskoj ligi.
''Anre će donijeti svoje iskustvo u klub s kojim je već upoznat jer je već prije ovdje radio tri godine.''
''Uvijek je bio cijenjen u Chelseaju i svi ga s nestrpljenjem očekujemo.''
Portugalac je za Chelsea radio kao skaut još u doba Mourinha koji je prije sedam godina napustio Porto kako bi radio u Londonu.
Novi trener Porta je Vitor Pereira.
Službeno: Villas-Boas novi trener Chelseaja
Muškarci, oprez! Izbjegavajte ovih 10 namirnica ako želite sačuvati prostatu
Provedena su brojna istraživanja o povezanosti prehrane i zdravlja prostate, na temelju kojih su stručnjaci izolirali deset namirnica koje bi muškarci trebali izbjegavati
FOTO Ovo su najgori rabljeni auti koje možete kupiti
Od ukupnog broja pregledanih vozila, 67,9%prošlo je bez ikakvih kvarova, dok je 20,6% imalo ozbiljne kvarove. Općenito, što je vozilo starije, to je veća stopa kvarova – među automobilima starim od 12 do 13 godina, 28,1% je imalo velike kvarove, u usporedbi sa samo 6,4% vozila starih dvije do tri godine
Prijeti rat koji će zapaliti cijeli svijet? Što se krije u novom tumačenju Nostradamusove vizije
Čak i stoljećima nakon njegove smrti, njegova djela intrigiraju javnost i inspiriraju nove generacije stručnjaka koji pokušavaju iznova rastumačiti Nostradamusove riječi
Ivan Šarić i Natko Beck razgovarali o neočekivanoj temi važnoj za sve građane
Nekad je bio način da se meso očuva za zimu, a danas je delicija koja odiše poviješću