U finalu LP-a

Objavljena snimka iz svlačionice Reala: Modrić sjedi na podu, a Ramos je gol

Foto: Facebook/Real Madrid
Objavljena snimka iz svlačionice Reala: Modrić sjedi na podu, a Ramos je gol
12.02.2018.
u 17:43
Na odmoru u poluvremenu Modrić je na podu sjeo na ručnik, a Sergio Ramos je sve skinuo sa sebe, isto je učinio i Dani Carvajal
Pogledaj originalni članak

Madridski Real je na svom Facebooku objavio snimku iz svlačionice u poluvremenu lanjskog finala Lige prvaka. U finalu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja u Cardiffu momčad Zinedinea Zidanea pobijedila je Juventus s 4:1.

Nakon prvih 45 minuta rezultat je bio 1:1, u 20. minuti Cristiano Ronaldo je zabio za Madriđane, a Mandžukić je sedam minuta kasnije sjajnim škaricama izjednačio na 1:1.

Realov trener ušao je u svlačionicu i rekao igračima da se odmore, nakon toga je izašao. Modrić je na podu sjeo na ručnik, a Sergio Ramos je sve skinuo sa sebe, isto je učinio i Dani Carvajal.

- Obrana mora biti čvršća, to je najvažnije. Kasnije ćemo lako napasti, ali moramo se dobro braniti. Hajde, nitko nije rekao da će biti lako. Još ćemo se mnogo namučiti do kraja i na to se moramo pripremiti - rekao je kapetan Sergio Ramos. 

U svlačionicu se nakon sedam minuta vratio Zidane.

- Ovo je finale. Znamo da je i njima ova utakmica jako teška. Najvažnije je da budete agresivni u obrani, puno agresivniji. Ali to ne znači da morate dobiti karton. Samo malo agresivniji kada nemamo loptu. Oni igraju 4-4-2 s Alvesom i Mandžukićem visoko, moramo ih gurnuti nazad - rekao je Realov trener i dodao:

- Isco, moraš stajati uže na lijevoj strani. Kad imamo loptu moramo biti strpljivi i gledati kako da što prije odigramo na krila. Marcelo i Dani, vi morate stajati više. Luka, češće idi prema gore, a ti Isco, kad prebacujemo strane, traži prolaz kroz njihove linije. Cristiano, ubacuj se iza Benzeme i podignite ritam. Nemojte ići samo kroz sredinu, nego prebacujte stranu. Hajde, samo mirno, imajte na umu da ćete se namučiti jer je ovo finale. Zabit ćemo pogodak!

Zinedine Zidane je zapljeskao, a isto su učinili i igrači. Svlačionicom se prolomio gromoglasni pljesak.

U nastavku je Real zabio tri pogotka (Casemiro 61., Cristiano Ronaldo 64. i Marco Asensio 90.) i osvojio 12. naslov europskog prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BI
billynik
18:39 12.02.2018.

Stvarno ste jadni i bijedni, sve za klik, Ramos je skinuo samo majicu kao i mnogi drugi igrači da je promjene. Smeće žuto.

AK
ante kolorante
20:12 12.02.2018.

mozda se pojakio zbog mandzo...

Avatar Diavolo
Diavolo
21:13 12.02.2018.

Tabloidi ...vlasnici Styria Austrijanci