TRENER GORICE

Sopić: Igrači će se napiti u autobusu kao da ne znaju da je trening u 1 ujutro

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Sopić: Igrači će se napiti u autobusu kao da ne znaju da je trening u 1 ujutro
14.04.2023.
u 20:31
Zahuktala se borba za ostanak u SuperSport HNL-u, Velikogoričani su razbili Šibenik na Šubićevcu
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Gorice u prvoj su utakmici 29. kola HNL-a kao gosti deklasirali Šibenik sa 4:0 (4:0) i tako im se približili na samo bod zaostatka u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta koje vodi u niži rang natjecanja. Dvostruki strijelac bio je Toni Fruk (8, 18), a po jedan gol su dodali Merveil Ndockyt (13) i Slavko Bralić (41).

Gorica je i dalje na dnu ljestvice, ali sada ima 23 boda, samo jedan manje od devetog Šibenika, dok je prije tri kola razlika u bodovima bila osam u korist Šibenčana. Na vrhu je Dinamo sa 63 boda, devet više od drugog Hajduka. 

- Od prve minute se vidjelo da smo došli ovdje pobijediti utakmice. Gledajte, vodio sam i igrao ovakvih 100 utakmica. Nekad prvo poluvrijeme završi 2:0 za Šibenik, sada je završilo 4:0 za nas. Ništa nije gotovo, primakli smo se Šibeniku na jedan bod. Ok, bolji smo u međusobnom omjeru, ali još je 21 bod u igri, nastojat ćemo - rekao je trener Goričana Željko Sopić i zaključio u svom stilu:

- Moji igrači će se sad ponapijat u autobusu kao da ne znaju da je trening u 1 ujutro kada dođemo u Goricu. Da izbace alkohol iz sebe.

MLADI ODLAZE

Nepalci, Filipinci, Egipćani... Strani radnici pohrlili u hrvatski grad. Domaće stanovništvo bježi: 'Zatvorili smo šest škola'

Stanovništvo Vrgorske krajine većinom čine stariji i nemoćni ljudi, dok se mladi, u potrazi za boljim životnim uvjetima, sve češće sele u zapadnoeuropske zemlje ili na obližnju Makarsku rivijeru. Prema popisu stanovništva, grad Vrgorac s 27 mjesnih odbora broji 5.911 stanovnika, no stvarni broj stanovnika na terenu procjenjuje se između 3.500 i 4.000

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Stradun
Stradun
22:07 14.04.2023.

Sopić ima izvorni komentatorski stil. Željko, naprijed!