modra svlačionica

Soudani: Mogli smo zabiti još, Šimunić: Hvala Čačiću!

Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
Soudani: Mogli smo zabiti još, Šimunić: Hvala Čačiću!
07.08.2013.
u 21:44
Modri se presretni vraćajuju iz Moldavije, gdje su pobjedom protiv Sheriffa (3:0, ukupno 4:0) osigurali prolazak u 4. pretkolo Lige prvaka.
Pogledaj originalni članak

– Naravno da smo zadovoljni i sretni jer smo ostvarili ono po što smo došli ovdje, a to je prolaz u play-off. Mislim da smo i večeras pokazali da smo bolja momčad od Sheriffa i zasluženo idemo dalje - kazao je kapetan Josip Šimunić

Koga bi željeli u sljedećem krugu?

– Svakako je super stvar što je Maribor izbacio APOEL pa smo nositelji jer nam to ipak donosi nešto lakše protivnike iako niti ovdje nema slabih ekipa. Uostalom, bilo bi čudno da je drugačije kada se radi o stepenici prije Lige prvaka, zar ne – dodao je Josip Šimunić za službene stranice Dinama.

Junior Ferandes tvrdi kako je prolazak bio zaslužen.

- Moj pogodak za 1:0 olakšao je stvari jer je bilo jasno kako smo već tada u golemoj prednosti, ali nije uopće bitno tko je zabio nego da smo ostvarili cilj i prošli dalje - Junior Fernandes.

Josip Pivarić priželjkuje u ždrijebu nekog od starih znanaca.

– Protiv nekih od mogućih protivnika smo već igrali, neki su bolji, a neki lošiji, no nema smisla previše prognozirati jer je ždrijeb već u petak pa ćemo sve vidjeti – Josip Pivarić.

Briljirao je opet Souadani:

– Kao i u Zagrebu, mogli smo i ovdje zabiti još nekoliko golova, ali i ovo je više nego dosta kako bismo prošli dalje; po to smo i došli u Moldaviju. Sada ćemo s nestrpljenjem čekati petak kako bismo saznali koja će nam momčad biti zadnja prepreka prije Lige prvaka - kazao je Soudani.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.