'Zakačio' se s Čopom

Soudani: 
Ne znam 
hoću li ostati 
u Dinamu

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Soudani: 
Ne znam 
hoću li ostati 
u Dinamu
07.08.2014.
u 08:45
- Frustrirajuće je kad lopta jednostavno ne želi ući u mrežu, normalno je da dolazi do neslaganja - objasnio je Alžirac mali sukob s Čopom.
Pogledaj originalni članak

Duje Čop utučeno je ustvrdio kako je Dinamo pokazao bolju igru.

– Utakmica je mogla ići u jednom i u drugom smjeru, igrali smo cijelu utakmicu bolje, ali nesretno smo primili dva gola. Moramo dignuti glavu gore i pokušati ući u Europsku ligu, zadati si neke nove ciljeve, proljeće u Europi, recimo – kazao je Čop.

Arijan Ademi također smatra kako je Dinamo bila bolja momčad u ogledu:

Mi smo imali dosta čistih šansi i nismo ih realizirali, dok su oni svoje rijetke šanse realizirali. Govorimo od početka kako je nama cilj jesen u Europi, imamo ove ključne dvije utakmice u kojima ćemo morati pokazati pravu igru.

Soudani je bio među boljim pojedincima na utakmici.

– Ova je utakmica bila drugačija od dosadašnjih koje smo igrali ove sezone. Svoje šanse nismo iskoristili i Aalborg je zasluženo prošao dalje kazao je Soudani i nastavio o nervozi u momčadi:

Frustrirajuće je kad lopta jednostavno ne želi ući u mrežu, normalno je da dolazi do neslaganja.

Soudani nije siguran što donosi budućnost.

– Još ne znam što će biti, dok sam član ove ekipe naravno da ću davati sve od sebe za momčad. A hoću li tu i ostati, stvarno ne znam zaključio je Soudani.

– Ne bi rekao da je ovaj poraz katastrofa. Mi smo se pripremali za ovu utakmicu i podcjenjivanja Aalborga nije bilo. Nažalost promašili smo naše prilike, Danci su to iskoristili i kaznili nas i zasluženo prošli. Sve u svemu, ne bih rekao da smo toliko loše odigrali, od svoje igre nismo odustali čak ni nakon što je pao prvi gol. Imali smo poslije toga još svoji šansi, ali eto, kao što kažem, kad promašiš svoje šanse, stiže kazna. Žao mi je samo što navijačima koji su se pojavili u velikom broju nismo uspjeli uzvratiti na pravi način dodao je Antolić.

>> Šok na Maksimiru! Dinamo izgubio 0:2 od Aalborga i ispao iz LP-a!

>> Nisam se vidio sa Zdravkom, a Uprava će odlučiti o mojoj sudbini

>> Mamić: Sve ćemo analizirati, ali moramo živjeti dalje

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 14

GI
gismund
08:58 07.08.2014.

dinamo je bio puno bolji, ali lopta nikako nije htjela u gol, a i golman im je odlično branio. ne treba sad raditi drame jer liga prvaka je i tako bila samo želja koja je financijski isplativa, ali u kojoj bi dinamo bio samo kanta za napucavanje. ovako ima još dobre šanse za ostvarenje cilja, tj. prolaz u EL, a do onda će se valjda i momčad uigrati i pokazati što zna! i imati malo više sreće nego jučer jer sve ono ispromašivati na jednoj utakmici izgleda nemoguće da se opet ponovi tako brzo

HR
hr76
10:23 07.08.2014.

Čop i Pjaca su promašaji, Kramariću ni do koljena. Soudani se trudi ali nema s kime igrati, sad je gotovo sigurno da odlazi.

DU
Deleted user
11:33 07.08.2014.

dragi Soudani,kada podjes u Alzir povedi i svog trenera,i njegovog brata,oni su k`o prst i nokat za te vase alzirske lige stvoreni.......