Hajduk

Špaco: Nema više duge karantene

Foto: ''
Špaco: Nema više duge karantene
12.09.2010.
u 17:39
Krasni gradovi i veliki klubovi opet će inspirirati momčad i podići ozračje, smatraju u gradu pod Marjanom. Za dvoboj protiv AEK-a u četvrtak Stanko Poklepović tražit će promjene. Neće biti Brkljače, koji ima karton, ni ozlijeđenog Oremuša
Pogledaj originalni članak

Hajdukov trener Stanko Poklepović nije krio razočarenje prikazanim protiv Dinama.

– Razočaran sam, pobjedom nad Dinamom trebali smo napraviti pomak kojim bismo odredili cijelu jesen. Možda smo predugo bili u karanteni, više nikada nećemo ići na puna dva dana. O tome sam razgovarao i s medicinskom službom, možda zbog toga nismo pokazali želju kakva je bila u drugome dijelu. Nismo u prvome dijelu djelovali ni taktički, ni psihički, ni fizički – rekao je Poklepović.

Objasnio je što znači ona njegova o "cotavom napadu".

– Škvara cota je micanje, Vukušić je trebao biti s kontra strane pokraj stopera, a Tomasov ulaziti, da se tako stvori rupa za Ibričića i Anasa. A to se nije dogodilo. Tražio sam promjenu strana, jednom smo to napravili i Anas je stvorio prigodu za Tomasova.

Crtao je po papiru "cotavi napad" pa je nacrtao i onu svoju "pirju". Činilo se da je zaspao na klupi, kasno je mijenjao.

– Mislio sam mijenjati, zakazali su nam Anas, Ibričić, Tomasov i Andrić. Anas i Tomasov trebali su biti nositelji prema naprijed i natrag. A mi nemamo pravu alternaciju na klupi. Zamjena Vukušića za Ahmada bila bi utopizam, promjena figura. A Ahmad je igrač peterca, nema trku poput Vukušića ili Čopa. Usto, kada smo bili u naletu, zaustavila nas je ona bakljada i baš je dobro došla Dinamu.

Nije Poklepović zabrinut zbog tri neodlučena rezultata u nizu.

– Sve te statistike bacite sa strane. Još je sve dobro. Sada imamo prekrasno razdoblje, krasni gradovi, veliki klubovi. Kad je Hajduk 70-ih igrao u Madridu, Parizu, bio je odličan, a kada je došao u Niš, imao je problema. Sad ćemo u Atenu, St. Petersbrug, pa moramo u Karlovac.

Za dvoboj protiv AEK-a u četvrtak Špaco će tražiti promjene. Nema kartoniranog Brkljače, nema Oremuša. Pozorno će Poklepović pratiti idućih nekoliko treninga, vidjeti što je s Albancem Bulkumom, kakva je situacija s Režićem na boku. Dugo je pričao s Vejićem, njegovo iskustvo bit će vrlo važno za Atenu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

BU
bumajpe
18:19 12.09.2010.

špaco imate dušu,nešto vas tera,ima tu i talenta ima i posebnosti,ima i tebe kojeg čovjek samo gotivit može ali realno dobro ste prošli jučer...Dinamo mi je izgledao jako dobro,Tonel pun pogodak....bravo i jedni i drugi,bila je to dobra utakmica

DU
Deleted user
19:46 12.09.2010.

Penal? Koji penal??? Ma daj ne trabunjaj! Penal!? Svasta! hahahahah!

US
U srcu
20:19 12.09.2010.

ako ne znate što je penal, to vam je kad pokupi loptu i u nastavku sruši igrača kupljeni suci ništa neobično, da neće još jedno govno marković pojest