"SVETA KRAVA"

Španjolci se okomili na Rakitića: Beskoristan je, Sevilli igra bolje bez njega!

Španjolci se okomili na Rakitića: Beskoristan je, Sevilli igra bolje bez njega!
21.10.2021.
u 15:00
- Sevillin trener postavio se kod Lillea kao da želi pobijediti, a to je mogao samo tako da žrtvuje svetu kravu na sredini terena.
Pogledaj originalni članak

Ivan Rakitić nije u milosti novinara španjolske Marce, koji su ga nastavili kritizirati i nakon susreta trećeg kola Lige prvaka između Lillea i Seville. Iako je igrao samo 16 minuta!

Utakmica je završila bez pogodaka, no svejedno su nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca odlučili "počastiti" salvom uvreda poput "beskorisni Rakitić", "spor je", "suvišan je".

- U modernom nogometu nema mjesta za njega. Mislili smo da bi mogao koristiti ako ulazi s klupe, ali ni to nije pomoglo - piše Marca i dodaje:

- Sevillin trener postavio se kod Lillea kao da želi pobijediti, a to je mogao samo tako da žrtvuje svetu kravu na sredini terena. Konačno je uradio navedeno i momčad je odmah prodisala zahvaljujući Rakitićevoj zamjeni Oliveru Torresu. On je doista bio dašak svježeg zraka u ustajalom dijelu ekipe. Za razliku od Rakitića, Torres uvijek želi i može nositi momčad i igru naprijed.

Uz sve ovo, zamjeraju Rakitiću i da ulazi u sukobe sa suigračima ako ne dobije loptu kako je želio.

- Uvijek mu moraju dodati loptu u noge. A kad je i dobije, treba mu cijela vječnost kako bi potrčao i pokrenuo akciju. Daleko je od onoga što Sevilla treba.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
00:32 22.10.2021.

Znaci zreo je za Hajduk?

DM
drazen.muhvic
16:06 21.10.2021.

Slijedeća udarna vijest koja će biti objavljena na naslovnici Marce: "Netko nam je porazbijao sve prozore!"