opet promašio

Španjolci tvrde: Modrićeva je igra kao ljubav bez seksa!

Foto: 'JUAN MEDINA'
Španjolci tvrde: Modrićeva je igra kao ljubav bez seksa!
15.01.2013.
u 23:54
Jose Mourinho slavio je u prvom susretu četvrtfinala Kupa protiv Valencije, koji je njegov Real Madrid pobijedio sa 2:0
Pogledaj originalni članak

Valencija nije bila dostojan protivnik Realu, koji je već u 37. minuti poveo preko akcije Khedire koju je realizirao Benzema, da bi konačan rezultat postavio gostujući igrač Guardado, koji je u 73. postigao autogol.

Luka Modrić igrao je od početka susreta na poziciji iza Benzeme, a između Özila i Ronalda, ali je zamijenjen u 62. minuti, umjesto njega ušao je Di Maria. Luka je u devetoj minuti imao priliku prvi promijeniti rezultat na semaforu na Santiago Bernabeu, no pucao je neprecizno.

Isto je reagirao i Ronaldo u 80. minuti iz još bolje situacije. Cristiano je bio sam ispred gostujućeg vratara. Nakon burnih reakcija zbog sudačkog kriterija gostujući trener Ernesto Valverde isključen je. Valenciji su dosuđena tri sumnjiva zaleđa, a također su se žalili da su zakinuti za jedanaesterac kada je Carvalho igrao rukom u svom šesnaestercu. Strijelac za Real bio je Benzema u 37. minuti dok je konačan omjer postavio Guardado autogolom u 73. minuti. Luka Modrić igrao je do 62. minute.

Španjolski As ovako je opisao Modrićevu igru:

– Čini se da je to Lukina sudbina: lickanje bez ugriza, stihovi bez poljupca i ljubav bez seksa.

Kup susret igrao je i Mladen Petrić, koji je igrao kod Blackpoola, te je zamijenjen u 79. minuti kada je njegov Fulham gubio 1:0. Dečki su uspjeli i bez Petrića zabiti gol u posljednjoj minuti regularnog vremena za 1:1 te su se zatim u produžecima plasirali u četvrto kolo FA kupa (2:1) i to peti puta zaredom...

U susretu Talijanskog kupa Inter je nakon produžetaka izbacio Bolognu 3:2 (2:2) i plasirao se u polufinale. Nakon što su u četiri minute primili dva pogotka (80. i 84. minuta) Inter je nakon produžetaka protiv Bologne izborio polufinale talijanskog kupa (3:2). Odlučujući pogodak zabio je Ranocchia u 120. minuti. Inter je do 80. imao dva pogotka prednosti.

St. Etienne pobijedio je Lille u polufinalu francuskog Liga kupa i to nakon osam serija jedanaesteraca (7:6). A prije su na jedanaesterce također svladali PSG i Lorient.


Engleska: FA kup, 1/8F: Blackpool-Fulham 1:2 (1:1 produžeci), Sunderland - Bolton 0:2, WBA - QPR 0:1

Italija, Talijanski kup, 1/4F: Inter-Bologna 3:2 (2:2, produžeci)
    
Španjolska, Kup kralja, 1/4F, prva utakmica: Real Madrid-Valencia 2:0

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

IS
istima
12:43 16.01.2013.

Ja ne znam kako Španjolci trpe onog Casillas-a..... pa taj nije još ni jednom zabio.

LK
Lopovi_KRADEze
16:04 16.01.2013.

Pa dobro su i rekli. Znao sam odukvijek da nije toliko dobar koliko ste ga napuhavali i uvelicavali

TG
toncimarica@gmail.com
08:33 16.01.2013.

nekad kad sam igrao nogomet gađao sam rašlje i gle pogodio i niko nije to snimio žalosno.