POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU

Španjolski mediji provociraju: Pogledajte posebnu poruku uoči susreta s Hrvatskom

Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Španjolski mediji provociraju: Pogledajte posebnu poruku uoči susreta s Hrvatskom
26.06.2021.
u 12:14
Tako je tamošnji sportski list Marca napravio naslovnicu na kojoj su španjolski igrači, a ispod stoji zanimljiva poruka
Pogledaj originalni članak

Hrvatska igra svoju utakmicu osmine finala Europskog prvenstva u ponedjeljak od 18 sati protiv Furije, a baš kao i hrvatski mediji, tako i španjolski pokušavaju 'nabrijati' svoju reprezentaciju na pobjedu. 

Tako je tamošnji sportski list Marca napravio naslovnicu na kojoj su španjolski igrači, a ispod piše:

- A za desert - Hrvatska!

Naslovnicu možete pogledati OVDJE.

Dalje su otkrili:

- Reprezentacija ima običaj odlaska na zajednički ručak tijekom Eura. Zadnja tri puta izašla je iz reprezentativnoga kampa u točno isto vrijeme i nada se da ovo neće biti zadnji put.

U španjolskim je redovima puno mladih igrača, a jedan se u njih 'ugurao' dobrim predstavama u hrvatskom prvaku Dinamu. Dani Olmo bio je i ostao miljenik hrvatskih tribina zbog časti koju daje Hrvatskoj. Naziva ju svojim drugim domom, priča o Domovinskom ratu i patnjama našeg naroda. 

Ipak, bude li zaigrao u ponedjeljak, dat će sve od sebe za svoju momčad, rekao je. Ali gol neće slaviti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Josip Juranović

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar mladen valentić
mladen valentić
12:45 26.06.2021.

Koliko mi je poznato desert dolazi na kraju pa po tome ispada da ako im je Hrvatska desert, a igraju sad s nama, da bi nas trebali dobiti na nekom slijedećem natjecanju!

SO
sohnahoakasaa
14:29 26.06.2021.

Našem Narodu je najveći motiv za pokazati tko smo i što, pocjenjivanje, nepoštivanje a pogotovo mržanja. Tada naša krv i duša zna svoje. Tako je bilo od početka, tako je danas i tako će biti do svršetka Svijeta. Ima uvijek boljih u nekm nadmetanju ili takmičenju pa tako i od nas. Tada nema žali ali kad je nepošteno kad je ukradeno mi smo i onda drugačiji. Znaju to i oni drugi i zato....neka samo kakadručkaju.

PR
Prekosutra
13:12 26.06.2021.

A kad bi nasi novinari smislili bar nesto za predjelo, umjesto izvjestavanja sto drugi sanjaju sto bi za desert! Malo kreativnosti umjesto copy & paste ne bi bilo na odmet. Ili…?