FUTSAL MOMČADI

Split, Uspinjača Gimka, Nova Gradiška i Torcida love Prvu HMNL

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: MNK Futsal Dinamo po prvi puta ugostio ekipu MNK Torcida
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: MNK Futsal Dinamo po prvi puta ugostio ekipu MNK Torcida
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Zagreb: MNK Futsal Dinamo po prvi puta ugostio ekipu MNK Torcida
06.04.2023.
u 18:20
Splitski Universitas direktno je ispao u drugoligaško društvo. Prvo kolo igra se 22. i 23. travnja.
Pogledaj originalni članak

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održano je izvlačenje natjecateljskih brojeva za popunu Prve HMNL, a za jedno mjesto u eliti će se boriti futsalski sastavi Torcida, Split, Uspinjača Gimka i Nova Gradiška. Splitska Torcida je tijekom ove sezone zauzela pretposljednje mjesto Prve HMNL, ali će kroz dodatno razigravanje pokušati ostati u prvoligaškom društvu. Posljednji, deseti je bio splitski Universitas koji je direktno ispao u drugoligaško okruženje.

U Ligi za popunu Prve HMNL uz Torcidu će igrati prvaci drugih liga, a to su Split, trofejna hrvatska momčad koja će se pokušati vratiti u elitu te Uspinjača Gimka i Nova Gradiška.

U prvom kolu, koje se igra 22. i 23. travnja, sastaju se Split - Uspinjača Gimka i Nova Gradiška - Torcida.

Prve četvrtfinalne utakmice doigravanje Prve HMNL na rasporedu su 21. i 22. travnja. Aktualni prvak, makarsko Novo Vrijeme, igra protiv Osijeka, Olmissum iz Omiša ima prednost domaćeg parketa protiv Futsal Pule, dubrovački Square dočekuje šibensku Crnicu, dok će Futsal Dinamo igrati protiv Vrgorca.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.