itf world tour

Splitsko finale odlučit će pobjednika na međunarodnom teniskom turniru u Dubrovniku

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
ATP Challenger Zagreb Open, kvalifikacije, Duje Ajduković - Sebastian Baez
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
ATP Challenger Zagreb Open, kvalifikacije, Duje Ajduković - Sebastian Baez
Foto: LiveMedia/Roberta Corradin / IPA
Tennis Internationals - Bonfiglio Trophy 2021
08.04.2023.
u 16:34
Dvojica hrvatskih tenisača, 22-godišnji Duje Ajduković i 18-godišnji Luka Mikrut, u splitskom će finalnom obračunu odlučiti tko će ponijeti naslov pobjednika ITF turnira u Dubrovniku (25.000 USD).
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Mikrut (ATP - 981.) u polufinalu svladao 35-godišnjeg bosansko-hercegovačkog tenisača Aldina Šetkića (ATP - 566.) sa 6-1, 6-1 i tako stigao do svog prvog finala na ITF World Touru, u meču za naslov pridružio mu se Ajduković (ATP - 526.) pobjedom 6-4, 6-4 protiv 21-godišnjeg Rumunja Cezara Cretua (ATP - 466.).

Ajduković će se u nedjelju boriti za svoj peti naslov na ITF World Touru, a Mikrut će pokušati u debitantskom finalu stići i do svog prvog seniorskog trofeja u pojedinačnoj konkurenciji.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.