LP MLADIH

Sprema se invazija Torcide na Dortmund. Evo gdje možete gledati utakmicu sezone juniora Hajduka

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Sprema se invazija Torcide na Dortmund. Evo gdje možete gledati utakmicu sezone juniora Hajduka
14.03.2023.
u 17:34
Veliku podršku imat će mladi nogometaši Hajduka u dvoboju protiv Borussije iz Dortmunda
Pogledaj originalni članak

Sutra od 18.30 sati na kultnom Westfalenu sastaju se juniori dortmundske Borussija i splitskog Hajduka u sklopu četvrtfinala Lige prvaka mladih. Prema informacijama koje se dostupne, očekuje se oko 10 tisuća navijača, a čak 4000 ljudi trebalo bi bodriti 'bile tiće' u pohodu na polufinale Lige prvaka.

To znači da se sprema prava invazija na Njemačku od strane Torcide koja će biti veliki vjetar u leđa momčadi Marijana Budimira. Oni koji ne dođu do stadiona Signal Iduna Park, prijenos utakmice moći će pogledati na prvom kanalu Arene Sport ili na Hajdukovom službenom kanalu Digital TV-u

KK SPLIT

Bivši prvak Europe u sjeni Hajduka radi odličan posao s tri zaposlenika i 400 djece u školi

Pune Gripe, sve u žutom, na tribinama staro i mlado, uspjeh je to ideje “Žuta obitelj”, da na utakmice dolaze mama, tata i djeca. Na terenu domaća momčad i najjača sila Balkana, kandidat možda i za F4 Eurolige. OK, Partizanu to nije najvažnija utakmica, no Split igra odlično, bez straha, užitak za gledanje, a mladi trener Srđan Subotić potezima u stopu prati instituciju košarke, čovjeka s devet euroligaških naslova

Zbog izimnog interesa hrvatskih navijača, Borussija odlučila otvoriti dodatni sektor za simpatizre bijelih. Prema nekim procjenama, očekuje se i koja stotina više navijača našeg prvoligaša koji će ulaznice kupiti preko svojih izvora u Dortmundu. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DM
drazen.muhvic
22:04 14.03.2023.

Ne kužim čemu tolika euforija za tekmu juniora?