Na kadetskom Dvoranskom PH

Sprinterima prehladno za ispunjavanje normi, Lara Juriša naša nova Blanka?

Foto: 'renato brandjolica'
Sprinterima prehladno za ispunjavanje normi, Lara Juriša naša nova Blanka?
09.02.2010.
u 13:16
Karlo Dilić iz Dinama Zrinjevca bio je prvi na 60 metara prepone, istrčavši novi hrvatski kadetski rekord – 8,51 sekundu.
Pogledaj originalni članak

U balonu Boćarskog doma održano je atletsko Dvoransko kadetsko prvenstvo Hrvatske. U konkurenciji kadeta i kadetkinja najuspješniji zagrebački klub bio je Dinamo Zrinjevac s devet medalja. Tri zlatne osvojili su Karlo Dilić na 60 metara prepone s novim hrvatskim kadetskim rekordom (8,51), Martin Marković u bacanju kugle te Valentina Kramarić na 60 metara prepone. Valentina je ujedno bila i treća u visu. Druga mjesta osvojili su Petar Tokić (kugla) i Tihana Jeletić (vis), dok su se broncama, uz Valentinu, okitili Tomislav Kujundžić (vis), Borna Šarić (motka) i Ana Bašić (kugla).

Zagreb je osvojio tri medalje (Martina Fileš u skoku s motkom i Anamarija Kožul u bacanju kugle bile su druge, a Matej Kišanić treći u bacanju kugle). Po dvije medalje osvojili su mladostaši (David Šarančić bio je prvi u dalju i drugi na 60 m prepone) i agrameri (Slavko Đurđek drugi na 60 metara te Sara Luzar-Smajić treća u dalju).

Zahvaljujući Lari Juriši (prva u visu, druga u dalju), Agram je najuspješniji zagrebački klub u konkurenciji mlađih kadeta i kadetkinja. Jedino zlato za Zagreb u ovoj kategoriji osvojio je Mihael Miklec u bacanju kugle.

Seniori su pak pokušali izvan konkurencije istrčati norme za Svjetsko prvenstvo, no Dario Horvat, Maja Golub (na 60 m) te Ivana Lončarek (60 m prepone) nisu uspjeli.

– Bilo je prehladno u dvorani za neki bolji rezultat. Pokušat ću u Budimpešti ovaj vikend – rekla je Maja Golub, hrvatska rekorderka na 60 i 100 metara. 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.