Čeka se samo Galaxy

Spursi "kupili" Becksa na rasprodaji u Harrodsu

Foto: AFP
Spursi "kupili" Becksa na rasprodaji u Harrodsu
03.01.2011.
u 14:34
Tottenham i David Beckham sve su dogovorili o dolasku slavnog engleskog nogometaša na White Hart Lane dok traje stanka u američkoj MLS ligi. No, čeka se pristanak LA Galaxyja.
Pogledaj originalni članak

Engleski Sun piše da je Jamie Redknapp, sin menadžera Spursa Harryja, naletio na Beckhama na rasprodaji u Harrodsu, poznatoj londonskoj robnoj kući, gdje mu je bivši kapetan Albiona rekao da bi jako volio igrati za Tottenham. Redknapp je to i potvrdio:

- David je razgovarao s mojim sinom i rekao da mu se jako sviđa kako mi igramo i da bi volio doći. Mislim da bi nam Becks bio od velike pomoći - kaže Redknapp.

No, Beckhamov klub LA Galaxy poručio je prije dva tjedna da slavni Englez ne može na posudbu u Europu, kao što je išao ranije u Milan. Amerikanci su bili ljutiti kad se prošle sezone popularni nogometaš vratio s ozljedom tetive. Ipak, menadžerska tvrtka koja vodi Beckhamove poslove očekuje odgovor od Galaxyja nakon što je poslala upit da mu se dopusti posudba. Uspije li mu plan, Beckham bi do ožujka bio suigrač Luke Modrića, Vedrana Ćorluke i Stipe Pletikose, možda i Nike Kranjčara ne promijeni li klub u međuvremenu.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
21:42 03.01.2011.

Paaa...ovo \"rasprodaja\" je morti i ključna riječ. Ne bih želio ništa ružno napisati o njemu al jednostavno je već malo prestar za paralelno igranje u dvije lige od kojih jedna spada u \"lige petice\". Čak i daleko mlađi igrači bi teško izdržali nastupe bez zimske/ljetnje stanke !!!

PO
Posavina09
11:35 04.01.2011.

glupost ziva