TEŠKA SITUACIJA

Square želi prvu ligašku pobjedu

Foto: import
Square želi prvu ligašku pobjedu
23.10.2008.
u 13:43
Pogledaj originalni članak

Malonogometaši Squarea nisu sezonu započeli dobro. Očekivani poraz od jednog od favorita lige, momčadi Nacionala u Zagrebu, nikoga ne zabrinjava, no nije se očekivalo da će Dubrovčani u dvjema utakmicama na svom terenu osvojiti samo bod i to u prvom kolu protiv Novog Marofa.

Prošli tjedan na parketu dvorane u Gospinu polju pravu lekciju Squareu održala je Torcida Tromont, a prilika za poboljšanje dojma je današnji susret u kojem će se Squareu suprotstaviti momčad Vrgorca Pivca.

- Poraz od Vrgorčana bacio bi nas na samo dno prvenstvene ljestvice. Današnji protivnici također nisu najbolje započeli prvenstveno natjecanje i nastojat će nas pobijediti po svaku cijenu.

- No, dat ćemo sve od sebe kako bismo izborili prvu ovosezonsku pobjedu - rekao je trener Squarea Bartul Vukojević, koji često ističe kako je pogled na prvenstvenu ljestvicu potpuno realan zna li se kakva je situacija bila u dubrovačkom klubu prije početka sezone.

Vukojević je prije početka lige održao samo jedan trening na kojem je imao sve igrače, a mnogi od onih na koje je računao nisu ni došli u Square.

Pogledajte na vecernji.hr