NEŠTO IM SMETA

Srbi se raspisali o 'ozloglašenim' navijačima Dinama: 'Krenuli su na put, nije ih briga...'

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Srbi se raspisali o 'ozloglašenim' navijačima Dinama: 'Krenuli su na put, nije ih briga...'
14.02.2024.
u 18:55
U medijima susjedne nam države nisu propustili spomenuti Dinamovo europsko gostovanje
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama će u četvrtak od 21 sat na stadionu Benito Villamarin u Sevilli igrati prvi susret šesnaestine finala Konferencijske lige. Protivnik modrima bit će Betis.

Iz Zagreba je prema Andaluziji krenula i određena skupina navijača Dinama. Podsjetimo, službeno Bad Blue Boysi kao navijačka skupina imaju zabranu pohođenja europskih gostovanja do kraja tekuće sezone. Razlog tome su nemili događaji uoči dvoboja AEK-a i Dinama u Ateni, ljetos u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Dakle, BBB-a na njihovoj, gostujućoj tribini neće biti, ali će zato Dinamo imati podršku navijača koji će za ovu priliku biti raštrkani po stadionu.

Ta informacija očito je stigla i do srpskih medija. Kurir tako, uz prenošenje jednog teksta iz hrvatskog tiska donosi naslov: "Opća panika - ozloglašeni navijači Dinama krenuli za Sevillu: Bad Blue Boysi se oglušili o zabranu UEFA-e".

U tekstu se navodi i kako su Dinamovi navijači krenuli na put te kako ih nije briga što će krovna europska nogometna federacija reći na to. Također, donose da se "najvatrenije pristalice hrvatskog prvaka danima snalaze za karte u osobnom aranžmanu".

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Moodleen
Moodleen
19:02 14.02.2024.

Do kad nam se bude serviralo to iz susedne "države"? Halo, NE zanimaju nas vaši zemljaci, ne za ni ma ju!

Avatar Bandit_hunter
Bandit_hunter
06:29 15.02.2024.

Svaki normalan ćovik triba da ignorira taj nekulturni narod!