Pripreme za EP

Srbi se spremaju za prijateljski susret s Rusijom, Piksi iznenadio popisom

Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
Euro 2024 Qualifier - Group G - Hungary v Serbia
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS
FILE PHOTO: Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Montenegro
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS
Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Montenegro
05.03.2024.
u 14:13
Orlovi će prvo 21. ožujka igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije, a onda im četiri dana kasnije slijedi gostovanje na Cipru
Pogledaj originalni članak

Srpska nogometna reprezentacija lagano je krenula s pripremama za Europsko prvenstvo. Orlovi će tako prvo 21. ožujka igrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije, a onda im četiri dana kasnije slijedi gostovanje na Cipru. Izbornik Stojković iskoristit će ove susrete da uigra formacije za EP koji je na rasporedu od 14. lipnja do 14. srpnja.

Dragan Stojković objavio je stoga i širi popis igrača na koje računa za navedene prijateljske utakmice. Na popisu je 29 imena.
Golmani: Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović, Mile Svilar.
Obrana: Nikola Milenković, Erhan Mašović, Jan Karlo Simić, Strahinja Eraković, Milan Gajić, Matija Nastasić, Strahinja Pavlović, Srđan Babić, Aleksa Terzić, Filip Mladenović.
Vezni red: Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Sergej Milinković Savić, Saša Zdjelar, Srđan Mijailović, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Dušan Tadić, Lazar Samardžić, Samed Baždar, Filip Kostić.
Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov.

 


 

 

Tu su dva debitanta Jan Karlo Simić, stoper Milana te Samed Baždar, napadač Partizana, dok nedostaju Miloš Veljković i Nemanja Gudelj zbog povreda. Konačan popis imena Piksi će objaviti u ponedjeljak 11. ožujka, a reprezentacija će se okupiti u Staroj Pazovi, u ponedjeljak 18. ožujka.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar barba_arba
barba_arba
17:15 05.03.2024.

Veliko iznenađenje na popisu mu je novi Kapetan Dragan. A u selektorskom timu uz njega na klupi su poznata lica sa tjeralice Vojislav Šešelj i Alexandar Vulin. U VAR-sobi mu asistiraju Radovan Karadžić, Ratko Mladić i Milan Martić koji trenutačno zbog postSlobnog putovanja ne mogu biti uživo nazočni spektaklu.

Avatar Moodleen
Moodleen
15:13 05.03.2024.

Lepo vas prosim, prestanite sa tim vašim opančarenjem, NE zanimaju nas vaši zapadni osmanlije. Fala