Drugi krug EP-a

Srbija U-18 pobijedila oslabljenu Hrvatsku

Foto: Cosmin MOTEI/Fiba Europe
Srbija U-18 pobijedila oslabljenu Hrvatsku
31.07.2012.
u 09:56
Kod Hrvatske su najefikasnije bile Cvitković (19 koševa), Pačkovski (13) i Begić (10)
Pogledaj originalni članak

Srbija je ponedjeljak na najbolji način iskoristila neigranje ponajbolje košarkašice Hrvatske Ivane Tikvić, koja zbog ozljede gležnja, zadobivene na posljednjoj utakmici u grupi protiv Slovačke, nije mogla nastupiti. Bio je to veliki hendikep za ekipu Željka Ciglara, što se ispostavilo i na terenu. No, to ne umanjuje zasluženu pobjedu Srbije koja je prelomila utakmicu u trećoj četvrtini i riješila je u svoju korist 21:7.

Hrvatska je dobro otvorila utakmicu, osobito je bila efikasna Andrijana Cvitković, koja je u toj četvrtini postigla 13 koševa te je prvu četvrtinu riješila u svoju korist 26:23. Druga je završila neriješeno 12:12, a onda u odlučujućem trećem dijelu koševima odlične Stanković, Kovačević i Stančev Srbija bježi devet koševa razlike koje Hrvatska nije uspjela dostići. Srbija je dobila i četvrtu četvrtinu 19:18 i zasluženo slavila konačnu pobjedu 75:63 i dva vrlo važna boda na putu do četvrtfinala.

Kod Hrvatske su najefikasnije bile Cvitković (19 koševa), Pačkovski (13) i Begić (10).

Sljedeću utakmicu, drugu u drugom krugu, Hrvatska igra sutra (utorak) protiv Italije u 15.45 sati.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar comandante
comandante
14:09 31.07.2012.

Izgleda da nam cure bas i nisu tako dobre kako neki tateki misle. Bolje da im nadju trenere i nekoga tko im moze pomoci a ne da mesetare naokolo sa djecom